Peter Simon Kultúra

Nový hit divadla ACTORES: Premiéra už klope na dvere

Diváci a priaznivci mestského divadla ACTORES Rožňava sa môžu tešiť na nové pripravované predstavenie. Po úspešných Broadwayských trhákoch prichádza ďalší hit!

Ilustračný obrázok k článku Nový hit divadla ACTORES: Premiéra už klope na dvere
Zdroj: Dnes24.sk

STANICA ZOO alebo ZA VŠETKO MÔŽE DAVID BOWIE. Toto je názov novej a nevšednej divadelnej hry, ktorú si pri širokú verejnosť pripravilo divadlo Actores, ktoré snáď netreba predstavovať.

Už onedlho si tak môžete naplno vychutnať svetoznámy autobiografický román MY DETI ZO STANICE ZOO na doskách divadla ACTORES. Hra predstavuje skutočný príbeh trinásťročnej Christiane Very F. „Neutešené rodinné pomery vedúce k rozvodu rodičov privádzajú mladú Chris k drogovej partii. Následne postupne prepadáva svetu drog až k ťažkej závislosti na heroíne a všetkému, čo s ním súvisí,“ prezrádza herec a manažér divadla Actores Róbert Kobezda.

Ako ďalej uviedol, Chris rozpráva svoj životný príbeh s obdivuhodnou presnosťou a až odzbrojujúcou otvorenosťou o osudoch mladistvých, o ktorých sa verejnosť dozvedá len z titulkov novín, či televízie, ktoré oznamujú ich smrť. „V mnohých prípadoch sa o nich nedozvedá vôbec a hoci vieme, že sa to deje vôkol nás, nekladieme tomu fenoménu až takú pozornosť,“ dodáva Kobezda.

Hrajú: Anna Čujová, Ivana Krajňáková, Matej Struhár, Sofia Huráková, Jozef Pavol Komiňák, Atilla Bocsárszky a Róbert Kobezda.

  • I.PREMIÉRA 3. november od 19:00 hod.
  • II. PREMIÉRA 20. november od 19:00 hod.

Divadlo odporúča rezerváciu uskutočniť čím skôr.

Rezervácie môžete uskutočniť e-mailom na actores@actores.sk alebo telefonicky na čísle 0917 676 223.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM