Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Novinka rožňavskej predajne na FOTKÁCH: V Gánku Veselej Farmy sa budú diať veci!

V Rožňave stále populárnejší obchodík s farmárskymi a bio potravinami Veselá Farma má novinku. Hneď vedľa predajne otvoril svoj Gánok. Obzrite si ho zvonku aj zvnútra v našej galérii.

Ilustračný obrázok k článku Novinka rožňavskej predajne na FOTKÁCH: V Gánku Veselej Farmy sa budú diať veci!
Zdroj: Dnes24.sk

Veselá Farma sídliaca na Námestí baníkov otvorila Gánok Veselej Farmy a to hneď vedľa samotnej predajne, s ktorou je priamo prepojený. Veselá Farma týmto definitívne prekročila hranice predajne a stala sa zaujímavou možnosťou, kde si v Rožňave posedieť a užiť si chvíle voľna. Vychutnať si tam môžete všetky dobroty z predajne, kávičku, víno, pivko, stopercentné šťavy, bio čaje, žinčicu, klobásky a mnoho mnoho iného.

Vôbec nevadí, ak zoberiete so sebou aj svoje deti, práve naopak. V Gánku Veselej Farmy je pre nich pripravený detský kútik, kde sa oni môžu hrať, pokiaľ si vy budete vychutnávať dobroty a oddychovať.

To však stále nie je všetko. V Gánku sa budú vždy organizovať všakovaké akcie pre deti ale aj dospelých. A hneď prvá je na programe už túto stredu 8. júla. Aké prekvapenie sa tam chystá, sa dočítate už zajtra na vašom portáli Rožňava 24.

Veselá Farma má novinku: Pozrite si jej Gánok na fotkách
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM