Peter Simon Kultúra

Neviete sa dočkať víkendu? Tipy, kam si počas voľných dní vyraziť v Rožňave a okolí

Víkendový odpočinok sa blíži. Nalaďte sa na vytúžený koniec týždňa a pozrite, čo sa počas jarného víkendu dá zažiť v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Neviete sa dočkať víkendu? Tipy, kam si počas voľných dní vyraziť v Rožňave a okolí
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Poézia kameniny

5. máj 2016 od 17:00 hod., Galéria Baníckeho múzea v Rožňave
Banícke múzeum v Rožňave, Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave, OZ Radiály, OZ Otvor dvor, Gemerské osvetové stredisko Rožňava a kurátorka vás pozývyjú na prednášku k výstave Ženy v súčasnom umení. Prednáška a komentovaná prehliadka k výstave ROŽŇAVSKÉ RADIÁLY 4.01.

Vatra v Silickej Jablonici

6. máj 2016 od 18:00 hod, Bikarét, Silická Jablonica
Obec a obecné zastupiteľstvo v Silickej Jablonici srdečne pozývajú širokú verejnosť na Vatru, ktorá sa uskutoční 6. mája 2016 so začiatkom od 18:00 hod. Nebudú chýbať sprievodné podujatia aj koncert. Zapálenie vatry sa uskutoční o 20:30 hod.

Vatra slobody

6. máj 2016 od 19:00 hod., Rožňava
Primátor mesta Rožňava Pavol Burdiga Vás pozýva na Vatru slobody s tradičným pečením slaniny a vystúpením country skupín. Vystúpia Betliarske vidly, Tanečníci dymiacich hôr, Na folklórnu nôtu a nebude chýbať aj Laserová show.

Ach Júlia!

6. máj 2016 od 19:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Bláznivá komédia s pesničkami. Predstavte si, že najznámejší milenecký pár všetkých čias Rómeo a Júlia nezomreli! Že 30 rokov žijú v typickom manželskom chomúte a snažia sa pochopiť svoju štrnásťročnú dcéru, no nič im nevychádza tak, ako kedysi plánovali. Vstupné 12/14 eur.

Grilovačka na Strelnici

7. máj 2016 od 13:00 hod., Strelnica, Rožňava
Na strelnici v našom meste sa v sobotu uskutoční grilovačka. Akcia je priam stvorená pre rodiny s deťmi, či zaľúbené páry. Začiatok organizátor naplánoval na 13:00 hod.

MFK Rožňava – FK Geča 73

7. máj 2016 od 16:30 hod., Futbalový štadión Rožňava
Po výborných výsledkoch v jarnej odvetnej časti Vás futbalisti pozývajú na sobotňajší domáci zápas proti klubu FK Geča 73. Príďte podporiť domácich.

Vatra Gemerská Hôrka

7. máj 2016 od 16:30 hod., Futbalové ihrisko, Gemerská Hôrka
V obci Gemerská Hôrka sa uskutoční vatra, ktorá bude prebiehať so sprievodným programom. Tešiť sa môžete napríklad na futbalový zápas, DJ-a, ale aj ohňostroj.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM