Peter Simon Šport

Naši áčkari rozstrieľali piatoligovú Turňu, FOTO

Hráči rožňavského MFK cestovali na svoj ďalší prípravný zápas. Svoje sily si zmerali s Turňou. Súperovi nedali žiadnu šancu. Domov cestovali s vysokým skóre.

Ilustračný obrázok k článku Naši áčkari rozstrieľali piatoligovú Turňu, FOTO
13
Galéria
Zdroj: MFK Rožňava

Hráči MFK Rožňava súperovi nič nedarovali a rozvalcovali ho vysokým náskokom 1:10. Domov tak zo svojho siedmeho prípravného zápasu cestovali určte s nadšením. Ako priamo informoval futbalový klub na svojej oficiálnej stránke, v sobotu ráno 25. februára 2017 odohrali naši chlapci svoj siedmy prípravný zápas. „Na UT sme nastúpili proti piatoligovej Turni nad Bodvou. Po veľmi dobrom výkone sme zaknihovali výrazné až desaťgólové víťazstvo,“ píše sa na stránke.

Turňa nad Bodvou – MFK Rožňava 1:10 (0:7)

  • Góly: Figúr 4, Kovács 2, Petruk, Greško, Kardoš, Ďuriček
  • Zostava: Pulen – Ďuriček, M.Gere, Breuer, Babik – Figúr, Gallo, Ištok, P.Gere, Kovács – Petruk
  • Striedali: Greško, Sappanoš, Kardoš

„V sobotu nás čakalo mužstvo z 5.ligy, Turňa nad Bodvou. Čakali sme ľahší zápas ako predošlé zápasy, čo sa nám aj potvrdilo. Napriek tomu sme k zápasu pristúpili s plnou vážnosťou a súperovi sme nedali žiadnu šancu. Vytvorili sme si ďalšie 4, 5 šance, takže výsledok mohol byť ešte výraznejší. Som rád, že sa nikto nezranil a dúfam, že tento dobrý výsledok potvrdíme aj v piatok proti 2. ligovej Haniske,“ zhodnotil zápas Miloš Gallo ml.

Obrazom: Áčkari rozstrielali piatoligovú Turňu
13
Galéria
Zdroj: MFK Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM