Peter Simon Rôzne

Najmenším školákom je teda parádne: Pozrite, ako si užívajú zábavu na známom svahu, FOTO

Lyžovanie si užívajú aj tí najmenší. Školáci zo základnej školy akademika Jura Hronca sú v známom stredisku na lyžiarskom výcviku a takto im to ide.

Ilustračný obrázok k článku Najmenším školákom je teda parádne: Pozrite, ako si užívajú zábavu na známom svahu, FOTO
25
Galéria
Foto: Zoltán Breuer / Zdroj: Dnes24.sk

Vydarený minuloročný pokus prilákať na zasnežený svah žiakov prvej a druhej triedy sa im podaril. Preto neváhali a do organizácie sa pustili aj tento rok. Základná škola akademika Jura Hronca z Juhu vie, čo tieto deti ,okrem nasávania vedomostí, potrebujú. Veď posúďte sami :)

Lyžovanie a zimné radovánky si môžu užívať aj tí najmenší. Ako sme zistili, tento lyžiarsky kurz je tvorený v piatich jednodňových blokoch a určený je pre detičky školy z prvého stupňa.

Medzi detičkami na kurze sa nájdu lyžiari aj nelyžiari, ktorí buď zdokonaľujú svoje schopnosti alebo sa učia základy. „Navštevujeme lyžiarske stredisko Július, kde máme na lyžovačku výborné podmienky,“ uviedol jeden z pedagógov školy, Zoltán Breuer.

Okrem učenia na svahu rekreačného strediska Július vo Vyšnej Slanej samozrejme panuje super nálada. Ako vidieť na záberoch, tí najmenší si to proste naplno užívajú.

Pozrite si fotky z výjazdu prvákov a druhákov v našej galérii.

Obrazom: Lyžiarsky výcvik 1. a 2. ročník žiakov z Juhu
25
Galéria
Foto: Zoltán Breuer / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM