Peter Simon Kultúra

Najbližší víkend prináša ponuku lákavých akcií: Tipy pre Rožňavčanov, kam si vyraziť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Rožňave akcie rôzneho druhu. S naším prehľadom sa v nich ľahko zorientujete a potom si stačí už len vybrať. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Najbližší víkend prináša ponuku lákavých akcií: Tipy pre Rožňavčanov, kam si vyraziť
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
  • 30. októbra 2015 od 21:00 hod. Halloween party v Monaco bare v našom meste. Blíži sa víkend sa Monaco bar v našom meste pozýva širokú verejnosť na nevšednú akciu. Tentokrát sa môžete tešiť na Halloween party. Od 21:00 hod to roztočí DJ.
  • 30. októbra 2015 od 17:00 hod. Gemerské osvetové stredisko srdečne pozýva na vernisáž výstavy fotografií 30. októbra 2015 (piatok) o 17.00 v Dome tradičnej kultúry Gemera (Betliarska 8, Rožňava). Fotografie uvedie autor Ľubomír Činčura prezentáciou, v ktorej sprostredkuje svoje zážitky z krajiny ticha, hôr a bohov. Pokúsi sa k nám preniesť ducha krajiny a jej obyvateľov prostredníctvom vlastných autentických postrehov, zážitkov a impresií.
  • 30. októbra 2015 od 20:00 hod. Ak ste už zažili halloweensku party v obľúbenom IRISH PUBE, tak vám ju netreba obzvlášť predstavovať. A ak náhodou nie, tak si ju príďte vychutnať tento rok! Pridajte sa k ostatným, dajte vedieť kamošom a príďte sa zabaviť vo veľkom štýle. Ani tento rok nebude chýbať dovoz LONG limuzínou, drink na uvítanie a zaujímavé súťaže. O super atmosféru a neutíchajúcu hudbu sa počas celej noci postará Dj. Už minulé ročníky nasvedčovali o tom, že sa túto akciu oplatí organizovať. Tak neváhajte a zúčastnite sa na tohtoročnej Irish Halloween aj vy.
  • 31. októbra 2015 od 13:00 hod. Hrobka Andrássyovcov prvý krát otvorená pre verejnosť na dušičky. Pre tých, ktorí majú záujem zapáliť kahanec na pamiatku Andrássyovcov v ich hrobke na hrade Krásna Hôrka pripravilo Slovenské národné múzeum zaujímavé podujatie a to priamo na hrade Krásna Hôrka.
  • 1. novembra 2015 o 13.30 hod. Mesto Rožňava Vás pozýva na pietny akt Pamiatky zosnulých, ktorý sa uskutoční v nedeľu 1. novembra 2015 o 13.30 hod. na Mestskom cintoríne v Rožňave. O 14:00 hod. Vás mesto pozýva do Domu smútku v Rožňave na ekumenickú bohoslužbu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM