Rôzne

Na sociálnych sieťach Rožňavčania kritizujú mesto: Chýbajú im akcie pre mladých

Boli tam aj drsnejšie narážky, tak sme sa do tejto problematiky trošku pustili a pozisťovali zopár vecí. Porozprávali sa s tými pravými pre činnosť s mladými a organizátormi akcií.

Ilustračný obrázok k článku Na sociálnych sieťach Rožňavčania kritizujú mesto: Chýbajú im akcie pre mladých
Zdroj: Webnoviny.sk

„Problém je určite v mladých, ktorí si nevážia pre nich pripravované akcie, s ktorými je kalendár CVČ poriadne nabitý," prezradila riaditeľka Hurajtová.

„Samozrejme spolupracujeme aj s Gemerským osvetovým strediskom a inými združeniami. Agentúra Jammin ktorá v našom meste robí už dlhí čas akcie, pripravuje zaujímavosti pre stredoškolákov a mládež,“ povedal manažér Kuchár.

Spomenul aj jarné upratovanie, ktoré sa uskutoční v celej Rožňave (rozdelené na lokality) a zavŕši výstupom na Volovec. Či veľkonočnú párty a edukačné projekty pre stredné školy.

Problém bude asi v tom, že mladých lákajú len diskotéky. A na zaujímavé akcie, pri ktorých by spoznali nových ľudí a spontánne sa zabavili sa žiaľ zabúda.

Opýtali sme sa na názor aj okoloidúcich študentiek, ktoré sa nám vyjadrili na kameru.

Zainteresovaní, ktorých to ťažilo sa odmietli vyjadriť na kameru. Môžete si prečítať ich vyjadrenie, ktoré písali na internete.

„Toto je mesto? Toto je len veľký zapadákov, v tomto meste sa nič nedeje žiadne oslavy vystúpenia nič. Mali by tu spraviť niečo pre ľudí“.

„Je také ťažké sem niekoho pritiahnuť do zapadákova“.

„Kultúra je tu ozaj slabá okrem divadla nič iné tu nefunguje ani kino nemáme“.

Zdroj: Peter Simon
Foto: ilustračné

Rožňavčanom chýbajú akcie pre mladých
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM