Radka Deckerová Rôzne

Na plávanie už len pár dní: Vieme, kedy zatvoria kúpalisko

Teploty sa tento týždeň budú šplhať naozaj vysoko, tak si vychutnajte posledné dni na rožňavskom kúpalisku. O niekoľko dní totiž končí sezóna.

S končiacimi sa letným prázdninami a nástupom školského roku sa ukončí aj prevádzka rožňavského kúpaliska. „Samozrejme, závisí to od počasia, ale predpokladaný termín ukončenia prevádzky je nedeľa 2. septembra. V prípade zlého počasie je koniec sezóny naplánovaný na piatok 31. augusta, " informoval nás Ivan Štiglitz.

[color=#ff0000]­Sezóna takmer na vlas rovnaká ako vlani[/color] „Do dnešného dňa 21. augusta 2012 zatiaľ kúpalisko navštívilo 17 000 návštev­níkov, kde minulý rok za celú sezónu navštívilo kúpalisko 18 700 návštev­níkov,“ vyčíslil Štiglitz. [color=#ff0000] Pár zaujímavostí z tejto sezóny[/color] Na kúpalisku sa tento rok nestal žiadny vážny úraz. Najviac ľudí prišlo na kúpalisko 1. a 5. júla. Najteplejšie dni túto sezónu boli 6. júla kedy namerali 35 stupňov a 20. augusta 34 stupňov. Voda počas celého leta bola ohrievaná v bazéne na 24 – 26 stupňov. Na kúpalisku spríjemňovali ľudom voľný čas tanečníci zo Zóny M.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM