Andrea Mesarčíková Krimi

Mladíka z Revúcej obvinili z viacerých zločinov

Vyšetrovateľ v Revúcej obvinil z viacerých zločinov 18-ročného Júliusa z Kamenian v okrese Revúca.

Mladíkovi hrozí sedem až 15 rokov za mrežami. Ako TASR ďalej informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby.
Páchateľ v sobotu (13.11.) vytlačil okno na kuchyni rodinného domu v obci Kameňany a dostal sa do spálne, v ktorej sa nachádzali 67-ročná žena a jej 90-ročná matka. „Po dvoch hodinách sexuálneho násilia od obidvoch poškodených požadoval, aby mu dali všetky peniaze, čo majú doma,“ povedala hovorkyňa. Z tašky, ktorá sa nachádzala na stoličke v predsieni, zobral z peňaženky 50 eur a pod hrozbou použitia noža pýtal od poškodených všetky peniaze, ktoré majú odložené na pohreb. Po tom, ako mu ženy tvrdili, že ďalšie peniaze nemajú, ich donútil zjesť tabletky. „Poškodené počas incidentu neutrpeli zranenia, avšak z dôvodu požitia neznámych liekov ostali na pozorovaní v nemocnici,“ dodala hovorkyňa.
Obvinený sa obdobných skutkov dopustil aj v minulosti, keď v rodinnom dome v Kameňanoch prepadol 90-ročnú starenku. Vyšetrovanie tohto prípadu polícia ukončila 20. septembra návrhom na podanie obžaloby.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM