Ľubomír Hudačko Šport

Mladí futbalisti začali sezónu úspešne: Vybojovali popredné miesta, aha koľko gólov nastrieľal Krajlik

Mladé futbalové nádeje FA DOVAJ sa zúčastnili troch turnajov, ktoré obsadili skvelými umiestneniami. Získali dva umiestnenia. Jozef Krajlik z nášho tímu vybojoval špeciálne víťazstvo!

Ilustračný obrázok k článku Mladí futbalisti začali sezónu úspešne: Vybojovali popredné miesta, aha koľko gólov nastrieľal Krajlik
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalisti FA DOVAJ ročníka 2003 sa zúčastnili turnaja v Lučenci, kde sa umiestnili na výbornom druhom mieste. Zahrali si aj chlapci z ročníka 2004, taktiež boli úspešní a obsadili tretie miesto.

V tento deň začali svoju púť aj hráči ročníka 2007. Zúčastnili sa Mikulášskeho turnaja v Košiciach, kde sa umiestnili na ôsmom mieste. „Nemali sme žiadne očakávanie nakoľko polovica hráčov hrá necelé dva mesiace, ale základ splnili. Chlapci bojovali s veľkým srdcom a to na začiatok ich kariéry úplne stačí," skonštatoval ich tréner Lacko Dávid.

Na turnaji sa zúčastnili len štyria hráči zo základu – Filip Mišina, Jozef Krajlik, Martin Andraš, Martin Havrlent ktorí odohrali v plnom tempe úžasných 106 minút. Doplnili ich brankár Tobias Beno, a hráči Vaneska Lorincová. Títo hráči absolvovali svoj prvý halový turnaj.

Na výpomoc sme zobrali aj nádejného futbalistu Jána Horváta, ktorý je o dva roky mladší a milo nás prekvapil s piatimi asistenciami pri góloch. Najviac potešil Jozef Krajlik, ktorý sa zo 120 nádejných futbalistov stal najlepším strelcom turnaja s počtom gólov 9. „Som naňho veľmi hrdý a ďakujem mu za impulz do ďalšej práce a za slzy šťastia a hrdosti, ktoré som mal pri odovzdávaní ocenenia v očiach. Zároveň ďakujem celému družstvu za bojovnosť a plné nasadenie v tomto turnaji,“ zhodnotil štatutár FA DOVAJ Michal Domik.

Nádejní futbalisti FA DOVAJ: Obsadili na turnaji popredné miesta!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM