Peter Simon Kultúra

Milovníci country hudby si užili večer plný zábavy: Na pódiu vystúpili aj hostia z Čiech

Po dlhej dobe sa v Rožňave opäť uskutočnil, pre mnohých dobre známy, tradičný Country bál. Akcia pod holým nebom prilákala množstvo návštevníkov. Na pódiu vystúpili aj muzikanti z Čiech.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci country hudby si užili večer plný zábavy: Na pódiu vystúpili aj hostia z Čiech
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V piatok 29. mája 2015 na pódiu vystúpili známe mená country štýlu. Po vydarenej oslave dňa detí na Námestí baníkov v Rožňave si na svoje prišla aj staršia generácia občanov nášho mesta. Na pódiu pod holým nebom v areáli klubu Rakwa čakal prítomných zaujímavý a pútavý program plný kvalitných kapiel. Návštevníkov do varu dostal Michal Tučný Revival Band z Česka, ale aj v regióne dobre známe Betliarské vidly či One Man Show Janýka „Tiger“ Oravca, ktorý to odpálil so svojou gitarou a zaujímavým vystúpením. Nálada v areáli klubu gradovala každou hodinou a pred pódiom si prítomný aj poriadne zatancovali. Na spríjemnenie a nabudenie tej originálnej country westernovej nálady sa rozhodli organizátori zapáliť aj oheň. Šľahajúce plamene v nočných hodinách tak dodali zábave ten pravý šmrnc.

Vyznávači country štýlu si okrem kvalitnej muziky a dobrej nálady mohli pochutnať na vychladenom čapovanom pive či kofole. Na podujatí nechýbal ani stánok Veselej farmy so svojimi domácimi produktmi, ktoré ponúkala počas celej noci. Grilované špeciality vrátane syrov a chutných klobás stáli naozaj za to.

Pozrite si fotky z Country bálu v našej galérii!

Čítajte tiež: Rožňavské námestie patrilo deťom: Počas piatkovej akcie si užili kopec zábavy

Obrazom: Country bál v Rožňave
35
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM