Peter Simon Futbal

Medzinárodný turnaj mládeže v Maďarsku: Rožňavčania obsadili konečné štvrté miesto

V nedeľu sa prípravkári SP MFK Rožňava U 8 a mladší zúčastnili medzinárodného halového turnaja vo futbale v maďarskom Putnoku, ktorý organizoval miestny klub Sajovolgye Focisulli 2011. V silnej konkurencii skončili na štvrtom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodný turnaj mládeže v Maďarsku: Rožňavčania obsadili konečné štvrté miesto
Zdroj: Dnes24.sk

Na turnaji sa podľa našich informácií zúčastnilo osem mužstiev, z toho tri zo Slovenska. SP MFK Rožňava, MŠK Rimavská Sobota, Novohrad Lučenec a domáce celky Sajóvolgye FS, Tiszaujváros, FC Hatvan, KBSC FC, Ozdi FC.

Turnaj prebiehal v dvoch skupinách systémom každý s každým, kde si rožňavskí chlapci zmerali sily s maďarskými mužstvami. V skupine obsadili 2. miesto a tak bojovali o finále s víťazom druhej skupiny. Prehra s Tiszaujvárosom (Tiszaujváros – Rožňava 3:0) im vyniesla zápas o konečné umiestnenie o 3. miesto s Rimavskou Sobotou (Rim. Sobota – Rožňava 3:0) a tak napokon skončili na konečnom štvrtom mieste.

„V zápase o tretie miesto nám už došli sily a tak sme sa s turnajom lúčili prehrou. Chlapcom však patrí poďakovanie za bojovné a hlavne kolektívne výkony. Taktiež za celkové umiestnenie, keď sme skončili na peknom štvrtom mieste ako najmladší na turnaji, nakoľko naše mužstvo tvorilo na deväťdesiat percent hráčov r. n. 2008. V každom zápase sme, ale boli rovnocenným súperom, dostali najmenej gólov, ale najmenej aj dali, čo svedčí o našom snaživom výkone. Verím, že práve takéto turnaje posunú mladších chlapcov vpred a donúti ich to k väčšej motivácii a odhodlaniu neustále sa zlepšovať,“ povedal po zápase tréner SP MFK Rožňava Filip Pollák.

SP MFK Rožňava reporezentovali: K. Fabián, A. Kristof, B. Kováč, A. K. Bek, L. Beke, K. Bercelli, R. Gallo

Kompletné výsledky zápasov:

  • KBSC FC – Rožňava 0:1 (A. Kristof)
  • Rožňava – Hatvan 0:1
  • Rožňava – Ózd FC 1:0 (A. K. Bek)
  • Tiszaujváros – Rožňava 3:0
  • Rim. Sobota – Rožňava 3:0

Foto: SP MFK Rožňava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM