Peter Simon Rôzne

Materská škola Štítnická oslavovala: 45 rokov detského smiechu a radosti

V tomto roku uplynulo 45 rokov od chvíle, kedy sa prvýkrát otvorili brány spoločného zariadenia Detské jasle a materská škola pod vedením pani riaditeľky Anny Szakalovej.

Ilustračný obrázok k článku Materská škola Štítnická oslavovala: 45 rokov detského smiechu a radosti
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa našich informácií sa v zariadení vystriedalo veľa zamestnancov. Niektorí tam pôsobili krátko, no sú i takí, ktorí tu pôsobili celý svoj aktívny život až po dôchodok. „Všetkým patrí vďaka a úcta. Prah našej materskej školy prekročili stovky detí, ktoré tu prežili čas detských hier a radostí. Mnohé z nich sú dnes už dospelí ľudia a zároveň rodičia detí, ktoré k nám prichádzajú znova. V našej histórii bolo niekoľko zmien. No jej poslanie bolo vždy to isté, poskytovať našim najmenším výchovu a vzdelávanie. Dať deťom to najlepšie, prejaviť im lásku, porozumenie, dať im dobré základy do života,“ informovalo vedenie materskej školy.

Keďže sa blížil sviatok MDD na oslavy bol o dôvod viac. „Oslávenkyňu“ poriadne vyparádili a o tretej hodine popoludní areál krásneho školského dvora zapĺňali hostia, rodičia, známi a deti. Na oslave nechýbali bývalí a súčasní zamestnanci. Program sa začal príhovorom, pokračoval tanečnými vystúpeniami detí a prezentáciou Klubu Džuda Rožňava pod vedením pani Mikolajovej.

S dobrou náladou k deťom zavítal aj šašo, ktorý vyčaril úsmev nielen na tvárach detí. K slávnostnej nálade prispel aj ohňostroj na torte, ktorú upiekli šikovné tety kuchárky a nielen to. Pripravili aj výborné pohostenie.

Čítajte tiež: 40. výročie založenia oslávili ako sa patrí: Na pôde školy aj zahraniční hostia

Foto: MŠ Štítnická Rožňava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM