Peter Simon Rôzne

MassRiot z Rožňavy opäť v súťaži MTV: Známu pieseň upravili do tvrdšieho šatu

Rožňavská skupina MassRiot opäť vyrukovala s novým videoklipom do súťaže MTV Cover Of The Month. Tentoraz sa natáčalo v uliciach Rožňavy za pomoci hercov z miestneho divadla.

Ilustračný obrázok k článku MassRiot z Rožňavy opäť v súťaži MTV: Známu pieseň upravili do tvrdšieho šatu
Zdroj: Robo Šimko & MassRiot

Rožňavská skupina MassRiot opäť prekvapila fanúšikov. Vytvorili cover k známej piesni s klipom, ten následne zavesili do hlasovania na MTV. Za krátku chvíľu získali viac ako 5,6 miliónov potleskov, a ide to vyššie. Natáčalo sa v uliciach nášho mesta. Kapela si na pomoc zavolala aj hercov z divadla Actores.

Ako informoval líder skupiny Robo Šimko, keďže minulý mesiac zožali s coverom I GOT YOU v súťaži obrovský úspech, tak neváhali a pustili sa do realizácie ďalšieho. Tentoraz však chcel Šimko niečo prepracovanejšie. „Rozhodli sme sa prespievať do tvrdšieho šatu známy hit Paris od The Chainsmokers. Následne prišla dilema ohľadom vytvorenia videoklipu. Tá sa však zakrátko vyriešila. Vo videoklipe sme sa zamerali na hraný príbeh. Okrem samotnej skupiny na výrobe pracovali dvaja herci, Sofia Huráková a Attila Bocsárszky, ktorý to aj režíroval. V príbehu sme pred kameru postavili aj nášho bubeníka Janka Borčíka. Ten sa úlohy zhostil naplno,“ hovorí Šimko.

Dodal, že nový klip má už teraz úspech, keďže za krátku dobu získal viac ako 5,6 miliónov potleskov.

MTV Cover Of The Month je súťaž kam sa zapájajú interpreti z celého sveta. Hlasuje sa za najobľúbenejšiu coververziu piesne, ktorú MTV vybralo na daný mesiac. V súťaži diváci hlasujú CLAP-mi, čo sú v preklade virtuálne potlesky. Víťaz súťaže získa natočenie profi klipu štábom z MTV a zaradenie do A-rotácie na MTV celý mesiac.

Za kapelu Massriot je možné zahlasovať kliknutím na tento odkaz, na ktorom je zároveň zverejnený aj súťažný klip.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM