Peter Simon Šport

Majstrovstvá v taekwonde: V Rožňave sa stretne najlepšia slovenská špička

Slovenské majstrovstvá taekwonde usporiada rožňavský klub, ktorému sa táto príležitosť naskytla už po druhýkrát. V našom meste sa predvedú športovci z celého Slovenska. Nebudú chýbať ani zaujímavý hostia.

Ilustračný obrázok k článku Majstrovstvá v taekwonde: V Rožňave sa stretne najlepšia slovenská špička
Zdroj: Dnes24.sk

Taekwondo klub z Rožňavy majstrovstvá Slovenska usporiada po štyroch rokoch. Po úspešnom podujatí v roku 2010 sa opäť rozhodli priblížiť tento šport aj širokej verejnosti. Turnaj, ktorý sa uskutoční v priestoroch športovej haly v Rožňave, bude mať zaujímavý priebeh. Okrem samotných súťaží pripravili organizátori aj bohatý sprievodný program. V turnaji sa postupne predvedú všetky vekové kategórie, ako žiaci, kadeti, juniori aj seniori.

Pozvanie organizátorov prijal aj hosť Eidi Hakimi, ktorý na Slovensko prišiel kvôli štúdiu a tak so sebou priniesol taekwondo a založil prvý klub počas študentských rokov v Košiciach. Momentálne pôsobí a žije v Čechách. Okrem neho sa však na podujatí ukáže aj primátor mesta Pavol Burdiga a členovia Street workout Rožňava, Seberevolta workout Košice a nebude chýbať ani Mikuláš, keďže sa podujatie uskutoční v deň tohto sviatku.

Ak vás tento šport zaujíma a chcete sa o ňom dozvedieť viac, pozrieť si turnaje a stráviť príjemný deň, tak vám pripomíname že sa uskutoční už túto sobotu v športovej hale. Turnaj podľa organizátorov začne okolo 10:00 hod. a ukončenie s odovzdávaním cien a vyhodnotenie je naplánované na 18. hodinu.

Náš portál sa na podujatie určite pôjde pozrieť aj s kamerou a pripraví zaujímavé zábery a rozhovory.

Foto: Archív TAEKWONDO HAKIMI

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM