Radka Deckerová Od Vás

Letné kino na hvezdárni v Rožňave si získalo množstvo divákov

Jediné kino v Rožňave, ktoré už má nejakú tú tradíciu na hvezdárni si aj tento rok pripravilo pre divákov veľa skvelých filmov.

Ilustračný obrázok k článku Letné kino na hvezdárni v Rožňave si získalo množstvo divákov
Foto: Radka Deckerová

„S návštevnosťou sme nadmieru spokojní. Nebudem to zatiaľ hodnotiť, aby som to nezakríkla. Popravde sme mali na každom z troch doterajších premietaní okolo dvesto divákov. Slušné nie?“, prezradila zamestnankyňa Gemerského osvetové strediska Kleinová.

Na každé premietanie počas augusta majú pripravené prekvapenia, o ktorých vždy informujú cez ich FB profil. Počas rozprávky Ako vycvičiť Draka dali ako bonus, krátke prezentačné video o Tašíkove s Taši hymnou od Mariána Čekovského ako pozvánku na sobotu na Krásnohorskéh hradné hry. Práve tam v sobotu s Tašim celý deň zabávali deti. Tiež vyžrebovali 3 balíčky s prezentačnými Taši materiálmi. Okrem toho všetky deti, ktoré prišli na premietanie dostali omalovánku. Žrebovaním ešte oceli divákov 3 zvýhodnenými vstupenkami na hradné hry a 3 voľné lístky do kina.

„Najbližšie premietanie 8.8. vyhlásime divácku anketu na posledný film sezóny. Ľudia si budú môcť vybrať z piatich filmov. Ten, ktorý získa najviac hlasov premietneme 29.8. Podrobnosti zverejníme 8.8. cez Facebook“, dodala Kleinová.

Foto: facebook.com

Letné kino na hvezdárni v Rožňave si získalo množstvo divákov
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM