Správy

Letná sezóna v plnom prúde: TAKTO to vyzerá na rožňavskom kúpalisku v týchto dňoch

Letné prázdniny sa nezačali z pohľadu počasia najšťastnejšie. Aj napriek tomu si však Rožňavčania nájdú čas a vybehnú sa počas tých teplejších dní schladiť do jedného z bazénov. Pozrite si naše VIDEO zábery i rozhovor s niektorými návštevníkmi.

Ilustračný obrázok k článku Letná sezóna v plnom prúde: TAKTO to vyzerá na rožňavskom kúpalisku v týchto dňoch
Zdroj: Dnes24.sk

Kúpalisko sa v tomto roku otváralo 21. júna a žiaľ počasie je aj takmer po mesiaci dosť premenlivé. Správca kúpaliska Ivan Štiglitz však nezúfa a v najbližších dňoch očakáva horúce počasie. A s ním prichádza aj viac návštevníkov.

Ako je to s cenou vstupného?

Ceny vstupného sa oproti vlaňajšku nezmenili. Dospelí si teda za celý deň zaplatia 2,50 eura a deti do 10 rokov 1 euro. Ak sa rozhodnete ísť na kúpalisko po 15:00 hod., zaplatíte 1,50 eur pre dospelého a 0,50 eura pre deti do 10 rokov.

Kúpalisko je otvorené denne od 9:00 hod. do 19:00 hod., pondelňajšie dopoľudnia sú sanitačné, takže v pondelok je to od 12:00 hod.

Areál ponúka aj príjemné prostredie pre oddych a občerstvenie. Keď vás omrzí plávanie, pustiť sa môžete do hrania golfu na mini ihrisku, basketbalu, volejbalu i tenisu. Nosiť nemusíte so sebou nič, všetky športové potreby vám požičajú ;)

Kúpalisko ponúka aj ranné plávanie

„Pre plavcov je k dispozícii klasický 50 m bazén v ktorom je ohrievaná voda na približne 24 až 25 stupňov °C, ale aj tri detské bazény,“ vraví správca Štiglitz. Ako ďalej pokračoval, aj v tejto sezóne môžu plavci využiť tzv. ranné kúpanie, ktoré je plánované denne od 06:00 – 08:00 hod. počas pracovných dní, v sobotu a nedeľu od 08:00 – 09:00 hod.

Vo video reportáži vám prinášame zábery z kúpaliska ako aj anketu detí a študentov z Rožňavy, ako prežívajú letné prázdniny.

Letná sezóna v plnom prúde: Rožňavské kúpalisko
1
Galéria
Letná sezóna v plnom prúde: Rožňavské kúpalisko
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM