Peter Simon Kultúra

Lákavá ponuka akcií v Rožňave: Voľné dni ponúkajú skvelý program

Voľné dni už klopú na dvere V Rožňave a okolí sa bude dať nielen zabaviť, ale aj oddýchnuť. Zbytočne neváhajte a vyberajte z nášho zoznamu.

Ilustračný obrázok k článku Lákavá ponuka akcií v Rožňave: Voľné dni ponúkajú skvelý program
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Kino Apollo

27. október 2016 od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Sloboda pod nákladom dokument Slovensko 2016 61 min. MP 2€ Réžia: Pavol Barabáš. Pocta najstarším tatranským nosičom, ich výpovede podfarbené veľkolepými zábermi našich veľhôr v každom počasí a ročnom období. Tradičný dokument a zároveň filmová báseň nášho najznámejšieho a najúspešnejšieho dokumentaristu.

Spevácke domy na Gemeri

27. október 2016 od 18:00 hod., Kultúrny dom, Krásnohorská Dlhá Lúka
Organizátor Gemerské osvetové stredisko po druhýkrát pozýva priaznivcov spevu a hudby do Krásnohorskej Dlhej Lúky na spevácky workshop. Spevácky dom je zameraný na vokálne techniky a prípravy, taktiež spracovanie piesňového materiálu a jeho samotnú interpretáciu. Lektorka Alžbeta Lukáčová si pre toto stretnutie pripravila zaujímavú tému akou je Využitie piesňového repertoáru v interpretačnej praxi. Stretnutie sa bude konať v kultúrnom dome v Krásnohorskej Dlhej Lúke so začiatkom o 18:00 hod.

SnowFilmFest

28. október od 18:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Medzinárodný festival dokumentárnych filmov. Prívaly snehu, treskúci mráz, ľad, zasnežené svahy a príbehy ľudí poháňaných adrenalínom. Freeride, expedície, horolezectvo i plachtenie po nekonečných vodách oceánu. Vstupné 3 eurá.

Najlepšia Halloween párty v Times clube

28. október 2016 od 20:00 hod., Times Club, Rožňava
Najlepšia Halloween párty v Rožňave. Jedinečná a originálna výzdoba clubu, CO2 show a tá najlepšia elektronická hudba zo zahraničia s našim hosťom, mladým a talentovaným djom BEN STEEL. Čakajú vás aj zaujímavé Halloweenske cocktaily v cocktailovom bare aj s darčekmi. Počas noci sa odmenia tri najlepšie kostýmy fľašami alkoholu.

MFK Rožňava – ŠK Strážske

29. október 2016 od 14:00 hod., futbalový štadión, Rožňava
Futbalisti z klubu MFK Rožňava so 4. ligy pomaly ale isto odohrávajú posledné zápasy jesennej časti tohtoročnej sezóny. Už onedlho sa predstavia v domácom zápase, kde budú opäť určite potrebovať aj pomoc fanúšikov. Rožňavčania tento rok predvádzajú na domácom trávniku hru, za ktorú sa nemusia hanbiť ani hráči vyšších tried. Samozrejme sa im darilo aj u súpera. Áčko však ešte stále bojuje o cenné body do tabuľky. Príďte podporiť futbalistov z Rožňavy na ich posledné domáce zápasy v tomto úspešnom roku a pomôžte im s povzbudzovaním, aby si udržali domácu neporaziteľnosť.

HALLOWEEN párty v IRISH PUBE

29. október 2016 od 20:00 hod., Irish Pub, Rožňava
Počas celej akcie si môžete vychutnať kvalitný výber alko a nealko nápojov, pív a v neposlednom rade špecialít, ktoré pub ponúka. Pridajte sa k ostatným, dajte vedieť kamošom a príďte sa zabaviť vo veľkom štýle. O super atmosféru a neutíchajúcu hudbu sa počas celej noci postará Dj. Už minulé ročníky nasvedčovali o tom, že sa túto akciu oplatí organizovať. Tak neváhajte a zúčastnite sa na tohtoročnej Irish Halloween aj vy. Na prítomných čakajú rôzne súťaže. Asi najatraktívnejšia bude prvá cena, ktorou je výhliadkový let ponad Gemer, no nebude chýbať ani súťaž o najsexi kostým a ďalšie. O zábavu núdza určite nebude.

HALLOWEEN PÁRTY

29. október 2016 od 20:00 hod., Malá sála kultúrneho domu, Gemerská Hôrka
Samospráva obce Gemerská Hôrka Vás pozýva na Halloween Párty, ktorá sa uskutoční 29. októbra 2016 o 20:00 hodine v malej sále Kultúrneho domu v Gemerskej Hôrke.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM