Peter Simon Rôzne

Krása jesene: Úchvatné FOTKY z nášho okolia

Leto nám dalo zbohom, Slováci privítali farebnú jeseň. Inak tomu nieje ani v našom meste a blízkom okolí. Dôkazom toho sú pestrofarebné fotky, ktoré vyrážajú dych.

Ilustračný obrázok k článku Krása jesene: Úchvatné FOTKY z nášho okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Málokto z nás má rád skracovanie dňa, ranné hmly a upršané počasie, ktoré k jeseni neodmysliteľne patria, ale o to viac nás dokáže potešiť krása meniacej sa prírody. Lístie na stromoch hrá farbami a je skvelé vybrať sa práve v tomto období kamsi do lesa a kochať sa výhľadom. Práve túto jesennú atmosféru sa snažil zachytiť na svojich fotografiách Gabriel Bogdán z Rožňavy.

„Rád fotím každé ročné obdobie avšak najradšej fotím jesennú prírodu. Jesenné farby majú svoje čaro, tie rôznorodé farby, ktoré nám skrášľujú našu prírodu nenamaľuje žiadny maliar krajinkár. Je však na škodu, že v blízkosti nás nemáme vodné plochy kde rastú farebné stromy, lebo zrkadlenie z vodných plôch vytvára užasnú atmosféru a jesennú náladu,“ uviedol pre náš web Gabriel Bogdán.

Ako dodal, fotky sú zhotovené v našom meste, no vybral sa aj na Úhornú, ktorá je priam stvorená pre zhotovenie takýchto jesenných fotiek. Je to ako z rozprávky. Veď sa presvedčte sami!

Pozrite si v našej galérii čarovné pestrofarebné fotografie!

Foto: Gabriel Bogdán

Jeseň v Rožňave a blízkom okolí
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM