Peter Simon Rôzne

Klzisko cez prázdniny praská vo švíkoch: Rožňavčania si ľad pochvaľujú

Obľúbené rožňavské klzisko počas vianočných prázdnin praská vo švíkoch. Návštevníci, ktorí na zimný štadión denne chodia sa rátajú v stovkách.

Ilustračný obrázok k článku Klzisko cez prázdniny praská vo švíkoch: Rožňavčania si ľad pochvaľujú
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

30. decembra 2015 v podvečerných hodinách sme sa boli pozrieť na zimný štadión v Rožňave. Hneď na prvý dojem bolo jasné, že sa aj tento rok teší obľube, keďže celý areál pred ľadovou plochou bol zaplnený autami. Tie parkovali od vstupnej brány skoro až po hlavnú cestu.

Na klzisku to žilo. Prísť a užiť si voľné dni športom a zábavou na ľade sa rozhodli stovky ľudí každej vekovej kategórie. Či už najmenšie deti v sprievode svojich rodičov, školáci s rovesníkmi, alebo dospelí, ktorí si takto vyhodia z kopýtka na atmosféru podvečerného korčuľovania nedajú dopustiť. „Počas uplynulých dní rátame návštevnosť na klzisku v stovkách ľudí. Napríklad v stredu 30. decembra sa prišlo korčuľovať približne tristo ľudí. O deň skôr okolo dvestoštyridsať,“ informovala Domiková z Technických služieb. Ako dodala, tento počet je samozrejme vyšší v dôsledku voľného času, ktorý momentálne majú školáci a študenti.

Zimný štadión však nenavštevujú len občania nášho mesta. Ako sme sa priamo na mieste dozvedeli od prítomných, desiatky ľudí sa prídu na klzisko do Rožňavy korčuľovať aj z okolitých obcí nášho okresu.

Návštevníci sa popri korčuľovaní môžu občerstviť v bufete v ktorom okrem jedál nájdete aj rôzny výber nápojov, či teplého čaju. Vstupné na klzisko v Rožňave pre korčuľujúcich činí 1,50 eur / 2 hod. /, nekorčuľujúci, doprovod 0,20 eur a šatňu môžete využiť za poplatok 0,30 eur.

Môže vás zaujímať: Plánujete návštevu klziska počas sviatkov a vianočných prázdnin? Zbystrite pozornosť na náš PREHĽAD otváracej doby!

Zimný štadión otvorí svoje brány verejnosti: TOTO je cenník a harmonogram korčuľovania!

Obrazom: Klzisko cez prázdniny praská vo švíkoch: Rožňavčania si ľad pochvaľujú
4
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM