Peter Simon Kultúra

Kam si skočiť v Rožňave tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas

Nesedieť kdesi doma medzi štyrmi stenami, ale vyraziť si von a oddýchnuť si pri podujatí. Aj to človek raz za čas určite potrebuje. A v Rožňave tak môžete učiniť aj v priebehu tohto týždňa. Zaujímavé akcie totiž nebudú chýbať a my sme z nich niekoľko vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť v Rožňave tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas
Zdroj: Dnes24.sk

Deň otvorených dverí v Jasanima – DSS a Amalia

9. december 2015 od 9:00 hod., v priestoroch DSS
Deň otvorených dverí v Jasanima – DSS na Špitálskej ulici č. 7 v Rožňave v organizačnej súčasti Amalia – DSS na Košickej č. 29 v Rožňave Tento deň je určený pre všetkých záujemcov, ktorí, sa chcú oboznámiť so životom prijímateľov a spoznať bližšie ich šikovné ruky. Počas dňa si budete môcť zakúpiť aj hotové výrobky, ktoré vyrobili.

Vianočné trhy Rožňava

8. december 2015 od 13:00 hod., Námestie baníkov, Rožňava
V našom meste sa opäť uskutočnia Vianočné trhy, ktoré ponúknu množstvo špecialít a tradičných výrobkov. Nebudú chýbať ani hudobné vystúpenia, či tvorivé dielne. 8. 12. 2015 – 13:00 OTVORENIE VIANOČNÝCH TRHOV, 13:30 FOLKLÓRNY SÚBOR HAVIAR, 18:00 – 21:00 HUDOBNO-ZÁBAVNO ĽUDOVÁ SKUPINA ŠČAMBA

MIXTAPE – KONCERT

9. december 2015 od 18:00 hod., Námestie baníkov, Rožňava
Už onedlho sa domácemu publiku v Rožňave predstaví dievčenské zoskupenie Mixtape. Krásne akustické verzie známych skladieb budú znieť na námestí v rámci podujatia Vianočných trhov.

Kino Apollo

10. december 2015 od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera. Rožňava
Film Wilsonov – Na citlivé struny národných, národnostných aj lokalpatriotských vášní udiera nová komédia o povojnovej Bratislave Wilsonov. Udiera poriadne, no ktovie, ako silno ich rozozvučí. Film Wilsonov je super príležitosť na tip do kina so štylizovanou výpravou.

POĎTE S NAMI DO ROZPRÁVKY

12. december 2015 od 15:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Mestské divadlo Actores v našom meste organizuje festival pod názvom Poďte s nami do Rozprávky. Cele podujatie sa uskutoční už túto sobotu a nedeľu. Na festivale sa vám predstaví v sobotu divadlo Babadlo Prešov, v nedeľu od 10:00 hod. Tyjatr – tradičné bábkové divadlo a od 15:00 hod. v nedeľu divadlo Maškrta.

Kino Apollo

12. december 2015 od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera. Rožňava
Film Samba – Samba sa do Francúzska prisťahoval pred desiatimi rokmi zo Senegalu. Pracuje načierno v rôznych zamestnaniach a dúfa, že čoskoro dostane povolenie k trvalému pobytu. Jeho neradostná rutina sa zmení, keď stretne Alice – manažérku, ktorá trpí syndrómom vyhorenia a dobrovoľníckou prácou sa snaží dať svoj život späť dokopy. Rýchlo medzi nimi vznikne krehké puto. Ich vzťah sa však nestretáva s pochopením okolia: Sambov strýko synovca varuje, že ho žena opustí hneď ako bude psychicky zase v poriadku a Alicini kolegovia jej zasa vyčítajú, že si od klienta neudržala profesionálny odstup.

MRAZIVÉ TOUR

11. december 2015 od 20:00 hod., Rakwa music club, Rožňava
MRAZIVÉ TOUR zavíta aj do ROŽŇAVY. Rakwa music club vás pozýva na pop-punk/rockový večer plný zábavy a skvelej hudby, o ktorú sa postarajú kapely Niečo Navyše a Odtiaľ Potiaľ!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM