Peter Simon Rôzne

Jubilantom premenili obyčajný deň na sviatok: Nechýbali gratulácie a pamätné listy

Ľudia, ktorým už vek postriebril vlasy, oslávili svoje okrúhle životné jubileá v Rožňave. Pripravili im parádnu slávnosť.

Ilustračný obrázok k článku Jubilantom premenili obyčajný deň na sviatok: Nechýbali gratulácie a pamätné listy
Zdroj: Dnes24.sk

Práve deň životného jubilea prichádza so spomienkami na dni, kedy sa jubilantom darilo viac, kedy menej. Na tvári sa strieda úsmev so slzami, spomína na bezstarostné detstvo, na svojich rodičov, súrodencov, priateľov a na chvíle, ktoré s nimi prežili. Sú to ľudia, ktorí si zaslúžia náš obdiv.

„Jeden z obyčajných dní sa zmenil na sviatočný, kedy oslávencov v Subsídiu – špecializovanom zariadení, zariadení pre seniorov a DSS v Rožňave čakal kultúrny program a množstvo jubilujúcich, ktorí dňa 25.novembra.2015 priš­li svojim najbližším zaželať pevné zdravie, šťastie, lásku a ešte veľa spokojných rokov v kruhu svojich najbližších a priateľov,“ uviedla Erika Švedová, z odboru školstva, kultúry, mládeže a športu v našom meste.

Ako ďalej prezradila, k blahoželaniam sa pridalo vedenie zariadenia ako i zamestnanci mesta, ktorí jubilantom odovzdali pozornosť v podobe ruže a pamätného listu.

Jubilujúci obyvatelia zariadenia:

Gejza Szanyi, Helena Bartová, Helena Lázárová, Mária Štefanová, Štefan Gubek, Zuzana Lindáková, Irena Ďutková, Julianna Balázsová, Margita Gálová, Gizela Šimková, Mária Hodermarská, Mária Urbančíková, Priška Tóthová, František Hubert, Karol Lebovský, Štefan Nikolov, Viktória Žillová, Ján Kohulák, Júlia Bertová, Janka Gallová – Barnáková, Vladimír Klema a Alexander Pilhovič.

Foto: Mesto Rožňava

Obrazom: Oslava životných jubilejí v Rožňave
35
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM