Rôzne

Jeden deň patril drobcom, ďalší zase ženám: Akcie na rožňavskom námestí OBRAZOM

Navôkol množstvo mamičiek so svojimi ratolesťami... Slnečné počasie, výborná zábava, všakovaké pochúťky a predovšetkým radostná atmosféra. Takto nejak to vyzeralo v utorok popoludní na námestí v Rožňave, v okolí Veselej Farmy.

Ilustračný obrázok k článku Jeden deň patril drobcom, ďalší zase ženám: Akcie na rožňavskom námestí OBRAZOM
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na programe tam bola totiž unikátna hudobná škola La Musica v podaní divadla THEÁTRUM. Deti prežili zábavné a zaujímavé chvíle s ujom Doreminom (Peter Szőllős). Ich smiech bolo počuť široko-ďaleko. Super vystúpenie, ktoré sa deťom zaiste páčilo. Rodičia si počas neho príjemne posedeli v Gánku Veselej Farmy vonku aj dnu, kde sa mohli nachvíľu schovať pred slnkom.

Na rovnakom mieste na Námestí baníkov, sa pár dní predtým uskutočnila aj iná akcia. Takzvané ženské popoludnie s kaderníčkou Martinou Smrekovou. Nechýbalo česanie letných účesov grátis a aj kopec rád, ako na ich jednoduchú úpravu a starostlivosť či informácie o nových trendoch.

Nebudeme sa však ďalej rozpisovať, ak ste neboli, vychutnajte si atmosféru z oboch akcií na fotkách a z tej včerajšej aj na videu. Vo Veselej Farme sa podľa našich informácií už teraz chystajú ďalšie :).

Obrazom: Hudobno-vzdelávací projekt La Musica vo Veselej Farme
33
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Obrazom: Hudobno-vzdelávací projekt La Musica vo Veselej Farme
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM