Peter Simon Rôzne

Írsky sviatok v Rožňave: Známy pub sa už pripravuje, čo vás čaká?

Aj v Rožňave môžete zažiť tradičný írsky sviatok. Rožňavský Irish Pub ožije. To však nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Írsky sviatok v Rožňave: Známy pub sa už pripravuje, čo vás čaká?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Už o pár dní sa v rožňavskom Irish Pude bude konať na Deň svätého Patrika poriadna žúrka. Jedná sa o špeciálnu akciu na tradičný írsky sviatok.

V pube nebude chýbať výzdoba v zelenom štýle a samozrejme ani poriadna muzika, tú zabezpečí DJ Rolly, ktorý vám zahrá najväčšie hity v štýle retro funky hudby počas celej noci.

„O zábavu núdza určite nebude. Príďte sa poriadne zabaviť už dňa 17. marca 2017 (piatok), do Irish Pubu v Rožňave, kde vás okrem parádnej zábavy taktiež čaká mnoho súťaží o zaujímavé ceny,“ informuje o akcii prevádzkovateľ Irish Pubu, a dodáva, „V tento deň bude taktiež špeciálna akcia na whisky Jamesom, ktorú si rozhodne nemôžete nechať ujsť.“

V Irish Pube sa okrem toho samozrejme môžete tešiť aj na tradičné jedlá, ale aj špeciality, ktoré pub ponúka a taktiež na kvalitný výber alkoholických nápojov.

Deň svätého Patrika je špeciálny írsky sviatok na oslavu náboženskej cirkvi, ktorý sa každoročne oslavuje už od 17. storočia. Sviatok je pomenovaný podľa svätého Patricka, najznámejšieho uznávaného patróna Írska. Tento deň sa oslavuje v špeciálnych zelených kostýmoch, a samozrejme nechýba ani tradičné írske čierne pivo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM