Peter Simon Kultúra

Inšpirácie na nastávajúci víkend pre Rožňavčanov: Tipy na zaujímavé akcie, ktoré vám spríjemnia voľný čas

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Rožňavčania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Inšpirácie na nastávajúci víkend pre Rožňavčanov: Tipy na zaujímavé akcie, ktoré vám spríjemnia voľný čas
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Kino Apollo

11. február od 19:00 hod. – ŠTVRTKOVÉ KINO
Medzi vlkmi – dobrodružný USA / Kanada 2011 113 min. Vstupné 2 eurá Réžia: Joe Carnahan Hrajú: Liam Neeson, Dermot Mulroney, James Badge Dale, Joe Anderson, Dallas Roberts, Frank Grillo, Nonso Anozie. Film z produkcie Ridleyho Scotta o tom, čo nastane keď sa moderný človek ponorí do lona prírody a narazí na fakt, že jej zákony sú nemilosrdné. Naturalistický, ale aj emocionálny Liam Neeson uprostred aljašskej divočiny.

IV. Valentínska túra

13. február 2016 od 7:00 hod., Krásnohorské Podhradie
Obec Krásnohorské Podhradie organizuje ďalší z ročníkov Valentínskej turistiky na Čipkov vrch. Zraz sa uskutoční pred kultúrnym domom v obci.

Ples rodičov a priateľov školy

13. február 2016 od 19:00 hod., Dobšiná
V kultúrnom dome v meste Dobšiná sa v sobotu uskutoční Ples rodičov a priateľov školy. Vstupné na podujatie je 12 eur. Do zábavy bude hrať hudobná skupina Trend a Dj Korintuš.

Kino Apollo

14. február od 19:00 hod. – KLUBOVÁ NEDEĽA Blue Valentine – romantická dráma USA 112 min. MP15 Vstupné 2 eurá Réžia: Derek Cianfrance Hudba: Grizzly Bear Hrajú: Ryan Gosling, Michelle Williams, Faith Wladyka, John Doman. Príbehov o kríze priemerného amerického manželstva nájdete mnoho. Blue Valentine je však diametrálne iný, lepší. Nielen spracovaním, hereckými výkonmi, scenárom, ale aj vynikajúcim soundtrackom. Film o ilúziách utopených v realite všedných dní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM