Peter Simon Správy

INFO pred dôležitým zápasom: Koľko vycálujeme za čapované v obľúbených rožňavských podnikoch?

Hokejové šialenstvo je v plnom prúde a Slovákov čakajú minimálne ešte zvyšné zápasy v tabuľke. Na fandiacich Rožňavčanov sa pripravujú aj kaviarne a bary v uliciach mesta. A v zálohe majú aj špeciálne hokejové akcie...

Ilustračný obrázok k článku INFO pred dôležitým zápasom: Koľko vycálujeme za čapované v obľúbených rožňavských podnikoch?
Zdroj: TASR

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji patria v našej krajine k najväčším nepísaným sviatkom. O tom, že hokej sa dá sledovať priamo na Námestí baníkov open air, sme vás už informovali. Teraz sme chceli vedieť, čo dokážu prevádzkovatelia podnikov fandiacej klientele ponúknuť. K hokeju totiž neodmysliteľne patrí aj dobre vychladené pivko. Jeho cena sa v jednotlivých baroch v meste líši, zaujímavé sú ale aj špeciálne akcie, ktorými nás majitelia do podnikov lákajú.

S hokejom sa bude aj súťažiť

V Larsen Bar & Grill ponúka nielen počas hokeja skvelú kombináciu šťavnatých grillovaných špecialít a dobre vychladeného slovenského pivka. „Náš bar ponúka návštevníkom a divákom hokeja pivko Plzeň 12° v cene 1,40 eur a Kozel 11° v cene 1,00 eur. Okrem toho máme pripravenú sútaž s Vodkou Nicolaus. Za každé dva panáky ziska dotyčný žreb a priamo na mieste môže vyhrať zaujímavé ceny. Na výber máme 5 druhov vodky a cena je 0,90 eur. No upozorňujem, akcia platí len počas zápasov Slovenska“ uviedol majiteľ baru Tomáš Handzuš.

Ako náš ďalej informoval, hokej je možné sledovať na letnej terase, kde je pre divákov pripravená veľkoplošná obrazovka. „Máme tu plno, takže miesto si treba vopred rezervovať,“ dodal majiteľa baru Handzuš.

Na nielen smädných, ale aj hladných fanúšikov, sú pripravení aj prevádzkovatelia PIZZÉRIA, SAUNA BAR-u. Veľkú desinu vám tu načapujú za jedno euro a dvanástku za 1,10 eura. „Počas majstrovstiev ponúkame výborné menu a bohatý výber pizze. Hokej premietame na dvoch projektoroch. Jeden je inštalovaný v nefajčiarskej časti a druhý na terase. Máme pripravenú aj súťaž s Vineou. Ku nápoju dostanú návštevníci rovno otvárač a dodatočne môžu vyhrať nákup cez internet na oblečenie,“ prezradil Baffy.

Zaujímavá ponuka ku hokeju

Ďalším z obľúbených barov v našom meste a to priamo na Námestí baníkov je Caffe Bar Patria. Aj tu sa fandí v príjemnej atmosfére našim hokejistom naplno. Okrem chutného každodenného pressa si počas zápasov môžete pochutnať na výbornom chladenom pive. „V bare čapujeme Staropramen a pivo Primátor. Cena oboch je rovné euro. Okrem toho sme si pre návštevníkov pripravili aj utopence,“ hovorí s úsmevom majiteľ Martin Rožai. Ako nám ďalej prezradil, v bare sa dá hokej sledovať na plátne a v druhej časti na veľkoplošnej obrazovke.

Nie všetky dámy tiež zdieľajú hokejové nadšenie. Ako by malo k hokejovému sviatku pristupovať nežnejšie pohlavie, radili priamo športoví fanúšikovia. Prečítajte si – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – ich odpočúčania, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Konkrétne ceny a akcie boli aktualizované 8. mája. Za prípadné zmeny neručíme.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM