Peter Simon Správy

Hviezdy športu zavítali do Rožňavy: Nechýbali ani majstrovstvá Gemera vo varení + FOTO, VIDEO

V sobotu sa konala na futbalovom ihrisku zaujímavá akcia. Do nášho mesta zavítali zvučné mená športu. Počas podujatia sa v areáli ihriska konal aj druhý ročník majstrovstiev Gemera vo varení chutných jedál :) Pozrite si foto a video.

Ilustračný obrázok k článku Hviezdy športu zavítali do Rožňavy: Nechýbali ani majstrovstvá Gemera vo varení + FOTO, VIDEO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Do Rožňavy zavítali zvučné mená športovcov ako Veselovský, Bambúch, Mackulínová, Theiner či finalistka Miss Universe 2014 Kovacsová. Pre návštevníkov boli pripravené atrakcie a sprievodné podujatia, medzi ktoré patrili hry pre deti, testovanie basketbalovej zručnosti, súťaž v streľbe na hokejovú bránku, bubble football, ale aj majstrovstvá Gemera vo varení kotlíkových špecialít. Takže o občerstvenie núdza nebola. „Cieľom akcie bolo zabaviť sa, trošku si zašportovať, ale hlavne pomôcť. Bohužiaľ na poslednú chvíľu sa nám z rôznych dôvodov ospravedlnila drvivá väčšina športovcov. O to väčšie poďakovanie patrí tej hŕstke, ktorá prišla a to legende Petrovi Veselovskému, Lukášovi Bambúchovi, Noémi Kovácsovej, Miriam Mackulínovej a Angelike Theiner. Mrzí nás však, že sme z tej športovej stránky nemohli dosiahnuť minuloročnej kvality čo sa týka počtu účastníkov,“ uviedol jeden z organizátorov podujatia.

„Akcia si myslím splnila svoj účel. Ľudia sa dobre zabavili, navarili sa dobré špeciality. Osobne som ochutnal aj halušky a cítil som sa v Rožňave príjemne,“ uviedol hokejista Peter Veselovský.

„Tieto akcie slúžia nato, aby sa ľudia zabavili a prišli trošku na iné myšlienky. Samozrejme pre nás hokejistov je to spestrenie toho leta, takže si myslím že to môžem hodnotiť úplne kladne,“ komentoval Lukáš Bambúch.

Už okrem spomínaných športových zážitkov si mohli prítomní pochutnať na rôznych špecialitách zručných kuchárov. Niekoľko družstiev súťažilo o priazeň degustátorov, ktorí podľa ich slov ľahkú úlohu nemali. Všade navôkol rozvoniaval guláš z rôzneho mäsa, perkelt z diviny a iné kotlíkové špeciality. Do zábavy a prijemnej atmosféry počas celého dňa hrala ľudová hudba. „Organizoval sa už druhý ročník majstrovstiev Gemera vo varení. Ako ste si mohli všimnúť, zišli sa tu fakt šikovní kuchári a dobrý kolektív družstiev. Samozrejme sa jednalo v prvom rade o skvelo strávený deň v kruhu priateľov. Určite sa budeme snažiť organizovať toto podujatie každým rokom,“ uviedla organizátorka majstrovstiev Blažena Lindáková.

V závere akcie nechýbala ani tombola o zaujímavé a hodnotné ceny.

Pozrite si v našej galérii fotky a video z podujatia!

Druhý fotoalbum

Tretí fotoalbum

Hviezdy v Rožňave 2 a Majstrovstvá Gemera vo varení
1
Galéria
Hviezdy v Rožňave 2 a Majstrovstvá Gemera vo varení
35
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM