Peter Simon Futbal

Hráči Rožňavy s poltuctom gólov: Súper ani jeden! VIDEO!

Futbalisti klubu MFK Rožňava cestovali v druhom kole k nováčikovi do Parchovan. Ich ciele boli jasné. Takúto gólovú nádielku však nikto nečakal. Momentálne si náš klub drží prvé miesto v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Hráči Rožňavy s poltuctom gólov: Súper ani jeden! VIDEO!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Futbalisti Rožňavy v stredu 3. augusta 2016 cestovali na svoj druhý majstrovský zápas do Parchovan. Domáci sú v IV. lige nováčikovia a prvý krát sa proti Rožňave ukázali pred domácim publikom. To však nedopadlo dobre. Výsledok budú musieť ešte dlho vysvetľovať, keďže naši hráči im nič nedarovali a ešte k tomu im poriadne nastrieľali do brány. Súper však na začiatku vzdoroval.

Priebežnú tabuľku 4. ligy Juh vedie mužstvo MFK Rožňava so ziskom 6 bodov. Na druhom mieste s rovnakým bodovým skóre sa nachádza klub TJ Mladosť Kalša a prvú trojicu so ziskom šiestich bodov uzatvárajú hráči mužstva AŠK Maria Huta Gelnica.

TJ Družstevník Parchovany – MFK Rožňava 0:6 (0:2)

Góly: Kovács, Strelka, Drobňák, Ďuríček, Figúr, Husár

„V 2.kole nás čakal nováčik o ktorom sme nemali veľa informácií. Prvý zápas nám vyšiel perfektne a k tomu v Parchovanoch sme chceli pristúpiť rovnako zodpovedne. Od prvej minúty bola prevaha na trávniku súpera jasná. Stále sme dobíjali ich brankára. Prvý gól sa nám podarilo streliť v 29. minúte hry a ten nás dostal do ešte väčšej pohody,“hovorí strelec Filip Kovács. Od toho momentu boli hráči klubu MFK Rožňava ešte viac dominantnejší a skóre zápasu sa zvyšovalo.

Čítajte tiež: Prvé kolo Rožňavčanom vyšlo: Súper takú gólovú nádielku určite nečakal, VIDEO

„Nakoniec sa nám podarilo vyhrať výrazným spôsobom. Domácich sme jednoznačne zdolali a zaslúžene zvíťazili. Parchovanom však patrí určite kompliment za férovú hru a príjemné futbalové prostredie. Od dnešného dňa sa už naplno sústreďujeme na náš prvý domáci zápas, ktorý odohráme v sobotu proti Sobranciam. V zápase chceme jednoznačne potvrdiť naše doterajšie výkony a divákom ponúknuť ofenzívny futbal,“ dodal Kovács.

Môže vás zaujímať: Rožňava v prvom kole bodovala: Dobšinú porazila s náskokom, hostíme Žilinu!

Foto: ilustračné

TJ Družstevník Parchovany - MFK Rožňava 0:6 (0:2)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM