Peter Simon Rôzne

Horúčavy priniesli kúpalisku v Rožňave skvelú sezónu: Pozoruhodné cifry, ktoré hovoria za všetko!

Skvelú návštevnosť zaznamenalo vďaka prajnému počasiu miestne kúpalisko v Rožňave. Už teraz je jasné, že tento rok čísla návštevnosti predčili minuloročnú sezónu a aj niektoré uplynulé sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Horúčavy priniesli kúpalisku v Rožňave skvelú sezónu: Pozoruhodné cifry, ktoré hovoria za všetko!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Od začiatku sezóny kúpalisko v Rožňave navštívilo viac ako 20 355 návštev­níkov. Oproti vlaňajšej slabej sezóne tento rok zaznamenali zvýšený nárast návštevnosti. Areál kúpaliska v tomto roku otvorilo svoju bránu verejnosti už 20. júna. 2015, v sobotu o 9:00 hod. ráno.

Za celý mesiac júl vzhľadom na počasie a letné prázdniny zaznamenalo naše kúpalisko presne 11 375 návštev­níkov. Pre porovnanie v júli 2014 to bolo len 6 744 návštevníkov.

Nás zaujímal aj počet návštevníkov za mesiac august. Hoci to v týchto dňoch von práve tropicky nevyzerá aj v auguste si doteraz kúpalisko užívali domáci či cezpoľní návštevníci. „August ešte nemáme vyhodnotený. Čísla sa neustále menia, ale zatiaľ nás navštívilo 8 765 ľudí. Určite je táto sezóna lepšia, ako v roku 2014,“ skonštatovala poverená zamestnankyňa Marta Domiková.

Tohtoročným rekordným dňom sa zatiaľ stal podľa slov Domikovej 9. august 2015, kedy počas niekoľkých hodín navštívilo kúpalisko v Rožňave 1057 návštevníkov a tržba bola 2 273€.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM