Ľubomír Hudačko Krimi

Na ceste došlo k tragickej nehode: Otrasná zrážka si vyžiadala životy dvoch ľudí!

AKTUALIZOVANÉ! Tragédia na ceste. Na rýchlostnej R2 pri Tornali sa ráno stala vážna dopravná nehoda. Tá žiaľ dopadla tragicky!

Ilustračný obrázok k článku Na ceste došlo k tragickej nehode: Otrasná zrážka si vyžiadala životy dvoch ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v stredu krátko po 5.00 hodine, na ceste 1/50 v katastri mesta Tornaľa. Vodič (41) dodávky VW Transportér z Českej republiky, podľa polície z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom značky Mercedes Benz, ktoré viedla Košičanka (44).

Vodič dodávky jazdil v smere od Rimavskej Soboty na Košice. „Vo vozidle VW sa pri dopravnej nehode ťažko zranil vodič a jeho dvaja spolujazdci (60, 48 ), 38-ročný spolujazdec zraneniam na mieste podľahol. Všetci sú občania Českej republiky. Vo vozidle mercedes sa ťažko zranila vodička aj jej dve spolujazdkyne (44, 34) z Košíc,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Po tretej hodine poobede žiaľ prišla ďalšia smutná informácia, podľa portálu čas.sk jedna zo žien (†34), ktoré cestovali v luxusnom mercedese zraneniam podľahla.

Otrasnú nehodu vyšetruje polícia. U vodičky mercedesu alkohol pri dychovej skúške nezistili, vodičovi dodávky, vzhľadom na zranenia ktoré utrpel, bola na zistenie alkoholu odobratá krv. Škoda na vozidlách je predbežne odhadnutá na 40-tisíc eur. Príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania, bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM