Tomáš Šuhajda Rôzne

Hokejová nedeľa na námestí? Preštudujte si orientačný PROGRAM, čo nás tam čaká!

Upršaná sobota zabránila vytvoriť pravú hokejovú atmosféru na rožňavskom námestí. Reprezentanti však potešili, keď po dramatickom priebehu zdolali Dánov. Už v nedeľu ich čaká druhý zápas a nás na rožňavskom námestí nabitý program.

Ilustračný obrázok k článku Hokejová nedeľa na námestí? Preštudujte si orientačný PROGRAM, čo nás tam čaká!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako náš spravodajský portál informoval hlavný organizátor podujatia, obchodík Veselá Farma, sobota kvôli počasiu nevyšla, ale na nedeľu všetko platí a ohroziť celý program môžu opäť iba dažďové kvapky.

My však veríme, že tie v nedeľu nahradí slnko. Čo všetko nás na Námestí baníkov čaká? Program štartuje už od 14:30, zápas sa začína o 16:15, premietaný bude na veľkoplošnej obrazovke. Pripravené budú i stánky s občerstvením, chýbať by nemali domáce grilované klobásky, syry, pivo, víno, nealko, medovina a iné dobroty.

Program je prichystaný pre celú rodinu. Pre deti sú to tvorivé dielne v spolupráci s tunajším CVČ, vyrábať sa budú vlajky, ktoré sa budú taktiež maľovať na tvár, ale aj florbalové súťaže ako streľba na bránku či slalom medzi kužeľmi. Súťažiť budú môcť aj dospelí a to v pití piva či dvíhaní pivného súdku. Súčasťou programu bude aj hudobná vsuvka a iné atrakcie. Jednoducho skutočná hokejová párty pre celé rodiny.

V prípade priaznivého počasia sa budú na rožňavskom námestí premietať aj ďalšie hokejové súboje našich i ďalšie atraktívne zápasy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM