Peter Simon Kultúra

Hľadáte si program na voľné dni? Vďaka šikovnému ťaháku sa v Rožňave nudiť nebudete

Víkend klope na dvere a mnohí Rožňavčania premýšľajú, ako ho budú tráviť. Vyberať je z čoho, stačí nahliadnuť do prehľadu niekoľkých akcií počas voľných dní v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si program na voľné dni? Vďaka šikovnému ťaháku sa v Rožňave nudiť nebudete
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Kino Apollo

16. jún od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Uletená – Parížanka komédia Francúzsko 2015 82 min. 2 eurá. Excentrická parížanka Camilla so správaním Borata v sukni, pôsobiaca v Londýne prudko kontrastne k britskej odmeranosti, nastavuje zrkadlo súčasnej vrstve prominentov, zlatokopiek a bulváru.

Fragile Queen tour

16. jún 2016 od 19:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Fragile zaspieva legendárne piesne britskej kultovej kapely Queen. Po dvoch mimoriadne úspešných česko-slovenských turné s Richardom Müllerom prichádzajú trojnásobní držitelia ocenenia OTO – obľúbená slovenská a cappella skupina Fragile a agentúra Viva Musica! s novým projektom Fragile Queen.

Dni obce Plešivec

17. jún 2016 od 8:00 hod., Obec Plešivec
V Plešivci sa uskutočnia veľkolepé dni obce. Okrem bohatého sprievodného programu, nebudú chýbať kultúrne vystúpenia, ale aj koncerty. Na poriadnu zábavu sa môžete tešiť už tento víkend.

Seminár Gustáv Eisele

17. jún 2016 od 9:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Banícke múzeum v Rožňave srdečne pozýva širokú verejnosť na seminár o banskom inžinierovi Gustáv Eisele, ktorý sa bude konať dňa 17. júna 2016 o 9:00 hod. v priestoroch Gemerského osvetového strediska v Rožňave na Betliarskej ulici. Okrem otvorenia nebude chýbať premietanie filmu, či ukážka dobových fotografií.

Druhé výročie dňa detí

18. jún 2016 od 9:00 hod., Lúka pri starom mlyne, Meliata
Organizácia Csemadoku v obci Meliata srdečne pozýva širokú verejnosť na podujatie pod názvom Druhé výročie dňa detí. Okrem zaujímavých sprievodných podujatí, ako jazda na koni a rôznych súťaži, nebudú chýbať darčeky a voľná zábava.

Kino Apollo

19. jún od 16:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Ľadová sezóna – animovaný USA/India 2016 86min. 2 eurá. V dobrodružnom animovanom filme ľadový medveď Norm a trojica veselých lumíkov prekonáva nástrahy New Yorku na misii za záchranu Arktídy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM