Peter Simon Kultúra

Hľadáte program na prvý júnový víkend? Jeden klik a akcie pre Rožňavčanov máte ako na dlani

Mesiac jún sa začal a blížiace sa leto cítiť stále viac. Viete už, kde strávite nadchádzajúce voľné dni? Pozrite si výber tipov z našej redakcie. Nájdete v ňom najzaujímavejšie akcie v Rožňave a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte program na prvý júnový víkend? Jeden klik a akcie pre Rožňavčanov máte ako na dlani
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Motozraz Tornaľa

3. jún 2016 od 12:00 hod, Autokemping, Tornaľa
Priaznivci nadupaných mašín sa môžu tešiť na 14. ročník Mors Motors Motozrazu, ktorý sa uskutoční v autokempingu. Vstupné je 10 eur a okrem množstva krásnych strojov nebudú chýbať rôzne sprievodné podujatia a kultúrny program.

Juniáles

4. jún 2016 od 9:00 hod., Futbalové ihrisko, Dobšiná
Pri príležitosti medzinárodného dňa detí sa dobšinská samospráva rozhodla zorganizovať podujatie pod názvom Juniáles. To sa uskutoční na miestom futbalovom ihrisku v Dobšinej. Okrem zábavy je pripravených množstvo sprievodných podujatí, súťaže a rôzne hry. Nebude chýbať tombola, občerstvenie a aj koncert.

MFK Rožňava – MFK Sobrance

4. jún 2016 od 17:00 hod., Futbalové ihrisko, Rožňava Príďte podporiť domácich hráčov na ďalší dôležitý zápas, ktorý sa uskutoční v našom meste. Hrá sa o dôležité body, ktoré posúvajú naše mužstvo v pred. Zápas sa začne už v sobotu od 17:00 hod. na miestnom futbalovom ihrisku.

Vatra v Krásnohorskej Dlhej Lúke

4. jún 2016 od 22:00 hod., obec Krásnohorská Dlhá Lúka
Vatra sa uskutoční na miestnom futbalovom ihrisku v obci Krásnohorská Dlhá Lúka. O zábavu sa postará hudobná formácia Jimmi Band.

Pietna spomienka

5. jún 2016 od 15:00 hod., Pri kruhovom objazde, Rožňava
Apoštolská cirkev v Rožňave, Mesto Rožňava Vás pozývajú na PIETNU SPOMIENKU dňa 5.júna 2016 o 15:00 hod. na Šafárikovej ulici (kruhový objazd pri VUB). Následne sa uskutoční aj verejná diskusia na tému Holokaust s historikom Lászlóm Bukovszkym dňa 5.júna 2016 o 16:30 v Spoločenskej sále MsÚ v Rožňave.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM