Peter Simon Rôzne

Futbalový turnaj v Rožňave už onedlho: Čítajte, čo vás čaká

V Rožňave sa uskutoční atraktívne podujatie, ktoré sa okrem športového pôžitku zameriava aj na zábavu. Pozrite sa, čo vás už onedlho čaká.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový turnaj v Rožňave už onedlho: Čítajte, čo vás čaká
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ak neviete kam zbehnúť počas víkendu, máme pre vás jeden tip. V Rožňave sa totižto uskutoční podujatie, ktoré je novinkou. 1. ročník futbalového turnaja PIRI – PALI CUP sa organizuje 30. júla 2016 so začiatkom od 8:00 hod. na známom multifunkčnom ihrisku na sídlisku Juh v Rožňave.

Ako nám prezradil organizátor PIRI – PALI CUP-u, počas celého dňa majú návštevníci možnosť vidieť zaujímavé futbalové súboje. Nejde však o tvrdú hru, aj keď sa určite každý bude snažiť byť tým najlepším, no o športový pôžitok a predovšetkým zábavu.

„Hrať sa bude systémom maximálne 8 mužstiev po maximálne 7 hráčov podelených do dvoch skupín, semifinále a finále. Hracia doba je závislá od postupu. Prvé kolá budú v časovom rozmedzí 2 × 10 minút. Semifinále bude už 2 × 12 a samotné finálne 2 × 15 minút + 5minút,“ spresňuje organizátor turnaja.

Ďalej dodal, že štartovné pre jedno mužstvo činí 50 eur v ktorom je zahrnuté občerstvenie a aj vecné ceny. „Pre prítomných divákov bude počas celého dňa zabezpečené občerstvenie a aj alko, nealko nápoje,“ hovorí organizátor akcie.

Ak si chcete s rodinou alebo partnerom vychutnať deň plný zábavy a športu, tak je toto podujatie určené práve pre vás. V prípade menšieho počtu prihlásených mužstiev bude systém turnaja upravený.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať organizátorov na čísle 0907 517 420, alebo 0907 928 395.

Foto: ilustračné

Obrazom: PIRI - PALI CUP
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM