Peter Simon Futbal

Futbalisti z Rožňavy si pripísali na svoje konto ďalšie body: Zlom už v prvom polčase

Futbalisti z klubu MFK Rožňava si držia priečku aj naďalej. V jarnej časti valcujú súperov jedna radosť. Nebolo tomu inak ani v zápase s klubom MŠK Tatran Spišské Vlachy.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti z Rožňavy si pripísali na svoje konto ďalšie body: Zlom už v prvom polčase
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavčania cestovali počas uplynulého víkendu na Spiš. Tam odohrali ďalší zápas s klubom MŠK Tatran Spišské Vlachy. Ich hra im priniesla plný počet bodov, ktoré mohli získať a samozrejme postup o niekoľko priečok vyššie v priebežnej tabuľke. Klub z nášho mesta tak poskočil už na desiatu bodovanú priečku.

Ako uviedol útočník Filip Kovács, hru diktovala Rožňava už v prvom polčase, kde do brány súpera nastrieľali až tri góly, a do prestávky vstupovali so skóre 3:0. „Na zápas sme cestovali v dobrej nálade a hlavne víťaznej atmosfére. Určite sme sa snažili podať dobrý výkon a natiahnuť víťaznú sériu. Základný kameň úspechu sme položili už v prvej polovici hry. Konečne sme hrali efektívne a využili naše šance. Verím tomu, že najbližšie v domácom zápase s Medzevom opäť nesklameme,“ dodáva kanonier Kovács.

V 74. minúte zápasu však rožňavčania inkasovali gól z kopačky domáceho hráča, no odozva na seba nenechala dlho čakať. V 89. minúte stav zaklincovala strela Figúra a hra sa tak skončila v pomere 4:1 pre hráčov klubu MFK Rožňava.

MŠK Tatran Spišské Vlachy – MFK Rožňava 1:4 (0:3)

Góly: 30. min. – KOVÁCS, 38. min. – HAJDÚK, 45. min. – KOVÁCS, 74. min. – BIROŠČÁK a 89. min. – FIGÚR.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM