Peter Simon Futbal

FUTBAL: Úvodné kolo nevyšlo podľa predstáv, Rožňavčanom sa ušiel iba bod

Po uplynulej sezóne došlo v klube MFK Rožňava k viacerým zmenám. Jednou z nich bolo aj odstúpenie bývalého trénera, ktorého nahradil Ladislav Dávid. Klub vymenil aj niekoľko hráčov. V prvom kole Rožňava remízovala.

Ilustračný obrázok k článku FUTBAL: Úvodné kolo nevyšlo podľa predstáv, Rožňavčanom sa ušiel iba bod
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Momentálne sa klub MFK Rožňava nachádza na štvrtom mieste tabuľky IV. ligy JUH. Cez víkend sa popasovali hráči s mužstvom Olympia Borša, ktorý je nováčikom v súťaži. Zápas skončil remízou 1:1. Hráči Rožňavy nastúpili do hry s veľkým odhodlaním. Už pár minút po začiatku hry sa ujali vedenia. Husťujúcim futbalistom sa na trávniku podarilo vyrovnať stav zápasu až na začiatku druhého polčasu, keď strela Matusa putovala priamo do siete futbalistov klubu MFK Rožňava.

Brankársku pozíciu v klube MFK Rožňava obsadil futbalista Štefan Mišina. Počas hry rozhodca domácim hráčom udelil až štyri žlté karty, čo nasvedčovalo o bojovnosti hráčov. No ostalo len pri bojovnosti a konečný stav skončil remízou. „Atmosféra počas cesty bola dobrá. Aj jeden bod príde vhod, no neboli sme úplne spokojný s priebehom hry. V kabíne po prvom polčase vládla dobrá nálada. Druhý polčas bol pre náš klub podstatne horší. Chyba bola v kondičke a domáci hru vyrovnali,“ uviedol pre náš web futbalista Tomáš Havko.

Olympia Borša – MFK Rožňava 1:1 (0:1)

Zostava MFK Rožňava: Mišina – Breuer, Tóth, Mészner, Havko, L. Strelka, Figúr, Ďuríček, Drobňák, Madarász, Gelda.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM