Aktualizované Peter Simon Krimi

FOTO z miesta nehody na Šafárikovej: 3 zdemolované autá!

Obyvatelia paneláku na Šafárikovej ulici budú na nedeľné ráno spomínať ešte dlho. Zobudil ich rachot. Následne zazreli tri zdemolované autá. Na mieste hasiči, polícia aj záchranka!

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta nehody na Šafárikovej: 3 zdemolované autá!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako uviedol pre Rožňava 24 veliteľ zásahu Marek Hegedüs z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave, nehoda sa stala na Šafárikovej ulici oproti baníckemu múzeu v nedeľu 25. septembra o 8:20 hod. Na mieste okrem hasičov zasahovala aj polícia a zdravotníci. Vodička, podľa nich, utrpela zranenia.

Pri dopravnej nehode zasahovali dvaja hasiči na jednom vozidle.

„Naša jednotka bola privolaná k dopravnej nehode. Bol nám nahlásený únik prevádzkových kvapalín a ropných produktov. Po príjazde na miesto sme zistili, že sa jedná o dopravnú nehodu troch osobných automobilov. Bola zranená vodička vozidla, ktoré narazilo do zaparkovaných vozidiel. Pri našom príjazde už bola vodička v rukách zdravotníkov. My sme vlastne urobili vymedzenie miesta zásahu, protipožiarne opatrenia, odpojili autobatériu a následne uniknuté kvapaliny posypali sorpčným materiálom,“ spresnil Hegedüs.

Polícia prezradila informácie

Podľa slov hovorcu košickej polície, k dopravnej nehode v Rožňave na Šafárikovej ulici dňa 25. septembra 2016 o 8:20 hod. 38-ročná vodička z Rožňavy, viedla vozidlo zn. Citroen Saxo po Šafárikovej ulici smerom do centra mesta. „V dôsledku únavy prešla s vozidlom do protismernej časti vozovky, kde narazila do tam parkujúceho vozidla zn. SAAB, ktoré odrazilo do druhého parkujúceho vozidla zn. Škoda. Vodička sa pri nehode ľahko zranila. Požitie alkoholu u vodičky nebolo zistené. Celková škoda na vozidlách činí 9 000 eur,“ spresnil hovorca polície Alexander Szabó.

Obrazom: Dopravná nehoda na Šafárikovej ulici v Rožňave
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM