Peter Simon Futbal

FOTO, VIDEO: Rožňava privítala na domácom trávniku mužstvo zo Spiša

Program domáceho futbalového klubu MFK Rožňava pokračoval stretnutím Slovnaft cupu s druholigovou Spišskou Novou Vsou. Aj napriek nasadeniu Rožňavčanov ďalej postúpilo mužstvo zo Spiša. Pozrite si foto a video!

Ilustračný obrázok k článku FOTO, VIDEO: Rožňava privítala na domácom trávniku mužstvo zo Spiša
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Futbalový zápas začal v stredu 12. augusta 2015 v podvečerných hodin. Hneď na úvod zápasu sa hry ujalo mužstvo domácich. Tomu sa podaril v úvodných minútach útok na bránu súpera, ktorý zakončil strelou Figúr. Rožňava tak začala viesť hru vo svoj prospech.

O pár minút však už hráči hostí stav vyrovnali. V prvom polčase sa ešte obe mužstvá pokúšali zakončiť šance strelou do siete súpera no neúspešne a hráči tak putovali po prvom polčase do kabín so stavom 1:1.

Druhý polčas sa odvíjal v podobnej hre ako prvý. Vytvorené šance sa nepodarilo zakončiť gólom. Približne 20 minút pred koncom druhého hracieho polčasu prišiel však moment, keď sa tréner hostí rozhodol prestriedať hráčov. Tréner hostí Branislav Ondáš poslal na trávnik Sirku a Slejzáka. Vydarené striedanie sa ukázalo ako úspešné približne 15 minút pred koncom, keď hráč Zekuria zakončil strelu gólom do brány Mišinu a zvýšil tak stav na 1:2 pre hostí. Záver stretnutia sa niesol v duchu bojovnosti mužstva MFK Rožňava, no neuspešne a zápas skončil v prospech klubu FK Spišská Nová ves.

Vyjadrenie trénera FK Spišská Nová ves a kapitána mužstva MFK Rožňava Zoltána Breuera nájdete v priloženej videoreportáži! Želáme vám príjemné sledovanie.

MFK Rožňava - FK Spišská Nová Ves 1:2 - Reportáž
1
Galéria
Rožňava - Sp. Nová Ves 1:2 v obrazoch
40
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM