Peter Simon Kultúra

FOTO, VIDEO: Na 1. Wallow Open Air Festivale v Rožňave vystúpili známy gitarista Jimi Cimbala aj spevák Mišo Chrenko

V dobre známom areáli Rakwa Music Clubu sa uskutočnil prvý ročník Wallow Open Air Festivalu. Pod holým nebom sa prezentovali rockovo-metalové kapely zvučných mien. Pozrite si fotky a video ;)

Ilustračný obrázok k článku FOTO, VIDEO: Na 1. Wallow Open Air Festivale v Rožňave vystúpili známy gitarista Jimi Cimbala aj spevák Mišo Chrenko
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Návštevníci v piatok 19. júna zažili okrem bohatej nádielky gitarových sól či rytmických bicích aj poriadnu zábavu. Samozrejme na nich čakalo dobre vychladené pivko, ktoré osviežilo a aj klobásky, guláš a iné špeciality.

Festival otvorila domáca skupina Disaster, ktorá zahrala thrash a hardcore.

Na pódiu v Rožňave sa následne prezentovala kapela Crea Cage pochádzajúca z Gelnice. Ide o nový projekt skúsených muzikantov, ktorí koketujú s nu-metalom, moderným rockom či alternatívou a snažia sa poslucháčovi ponúknuť originálny zvuk, do ktorého dávajú svoje srdce. Nechýba im energia, precíznosť a motivácia.

Ďalším účinkujúcim, ktorý sa predstavil s poriadnou nádielkou piesní pod holým nebom, bola rožňavská formácia Renaissense, ktorú domácemu publiku nebolo treba zvlášť predstavovať. Spomenieme však obrovský úspech, ktorý sa tento rok skupine podaril. Kapela Renaissense si totiž zahrá na legendárnom festivale Wacken Open Air a to s takými zvučnými menami, ako je Judas Priest, Dream Theater,alebo Europe.

Záver festivalu Wallow Open Air roztancovala kapela zo Serede, kapela Metropolis, v ktorej hrá známy gitarista Jimi Cimbala či bubeník Michal Chrenko, ktorého môžete poznať či už zo Superstar, Hlasu Česko-Slovenska alebo Eurovízie. Okrem ich piesní divákov zabávali aj vtipné hlášky speváka.

Pozrite si v našej galérii fotky a video z prvého ročníka Wallow Open Air Festivalu!

WALLOW open air festival
1
Galéria
Obrazom: WALLOW open air festival
33
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM