Peter Simon Rôzne

FOTO, VIDEO: Len na vlastné riziko! Takéto kúsky predvádzali kaskadéri v srdci Rožňavy

V rámci stretnutia motorkárov sa priamo v srdci nášho mesta uskutočnila Streetfighter show. Zaujímavé a nebezpečné kaskadérske kúsky si prišlo pozrieť množstvo priaznivcov motoriek. Pozrite si foto a video ;)

Ilustračný obrázok k článku FOTO, VIDEO: Len na vlastné riziko! Takéto kúsky predvádzali kaskadéri v srdci Rožňavy
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Po roku sa opäť uskutočnilo v kempe pod hradom Krásna Hôrka Stretnutie motorkárov, ktoré už tradične organizoval rožňavský Monsters motoklub. Súčasťou akcie bolo okrem dobrej zábavy a kvalitných koncertov aj kaskadérske predstavenie v sobotu 8. augusta 2015 a to priamo na Námestí baníkov v našom meste.

Zvolený priestor bol netradičný ako pre divákov, tak aj samotných kaskadérov. Aj napriek vysokým teplotám si zaujímavé a miestami nebezpečné podujatie prišlo pozrieť veľké množstvo priaznivcov motoriek. Nechýbalo ani pálenie pneumatík či iné dych vyrážajúce momenty.

„Kaskadéri k nám prišli priamo z maďarského mesta Rétság. Chalanom sa veľmi páčilo, keďže málokedy sa robí takáto show na hlavnom námestí. Poznáme sa aj z iných akcíí a oslovili sme ich v rámci spestrenia programu našej malej akcie. Neváhali a s radosťou prijali naše pozvanie. Sú to fajn chalani a dokážu zaujímavé a nebezpečné kúsky,“ uviedol pre náš web podpredseda klubu RV Monsters motoklub Erik Tokár.

Diváci vystúpenie patrične ohodnotili potleskom a podľa ich slov by sa mohli takého podujatia organizovať v našom meste aj častejšie.

Pozrite si v našej galérii fotky a video z kaskadérskeho vystúpenia priamo pod Kalváriou ;)

Streetfighter show priamo v srdci nášho mesta
1
Galéria
Streetfighter show priamo v srdci nášho mesta obrazom
35
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM