Peter Simon Kultúra

FOTO: Punk-rock'n'rollové tóny poriadne rozprúdili zábavu v centre Rožňavy

V dobre známom areáli Rakwa Music Clubu vystúpila hudobná legenda Slobodná Európa. Okrem nich sa na pódiu ukázali aj známi Rožňavčania. Pozrite si zaujímavé fotky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Punk-rock'n'rollové tóny poriadne rozprúdili zábavu v centre Rožňavy
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V piatok 21. augusta 2015 sa v areáli známeho Rakwa Music Clubu pod holým nebom mohli návštevníci tešiť na poriadnu dávku starého dobrého punku. Na svoje si rozhodne prišli všetci milovníci kvalitných textov s hlbším významom a rytmických gitarových rífov. Vystúpenia hudobných skupín si prišlo pozrieť množstvo nadšencov každej vekovej kategórie.

Večer plný super muziky a dobrej nálady otvorila punk-rocková formácia pod názvom No A Čo 95 z Púchova. Skupina návštevníkov dostala do varu, čo sa odzrkadlilo už hneď na ďalšom vystúpení dobre známej rožňavskej skupiny Zatmenie Mysle. Chalani prednedávnom dokončili svoje prvé CD a tak prezentovali ich čoraz žiadanejšiu tvorbu.

Po malej pauze na pódiu pod holým nebom zazneli prvé tóny hudobnej legendy Slobodná Európa. Tá odpálila poriadnu dávku energických piesní. „Skupina má na svedomí 4 albumy, zhruba 13 videoklipov, okolo 900 koncertov, minimálne 1 000 prúserov a škandálov,“ predstavil kapelu jej manažér Roman Fecko.

Priamo v areáli klubu si pre hladné krky pripravila svoje pochúťky Veselá Farma z Rožňavy, ktorá okrem kvalitných domácich syrov ponúkala aj lahodné pečené klobásky. Vychladené pivko a kofola boli samozrejmosťou.

Na úplný záver akcie na pódiu odpálili poriadnu „punkovicu“ chalani z Rožňavy s názvom projekt Za 400 korún.

Pozrite si v našej galérii zaujímavé fotky z celej noci. Želáme príjemné sledovanie!

Koncert Slobodná Európa v obrazoch
40
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM