Peter Simon Krimi

FOTO priamo z miesta nehody na Soroške: Auto s vodičom skončilo v hlbokej priekope!

Záchranné zložky zasahovali na Soroške. Auto zišlo z cesty a skončilo v hlbokej priekope totálne zdemolované.

Ilustračný obrázok k článku FOTO priamo z miesta nehody na Soroške: Auto s vodičom skončilo v hlbokej priekope!
8
Galéria
Foto: Petr Hanzlíček

Šťastie v nešťastí, aj tak môže hovoriť o dnešnom dni vodič, ktorý havaroval na Soroške. Auto skončilo totálne zdemolované niekoľko metrov pod samotnou cestou v priekope. Na mieste zasahovali hasiči z Rožňavy a aj záchranári.

Ako uviedol pre náš web veliteľ zásahu Petr Hanzlíček, výjazd na Sorošku bol rožňavským hasičom nahlásený v stredu, 24. mája 2017 v čase o 10:00 hod.

"Na mieste sme zasahovali s jedným vozidlom v počte dvoch príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v Rožňave. Jednalo sa o nehodu osobného auta na Soroške v zákrute, kde je 40 kilometrová obmedzená rýchlosť. Vozidlo bolo asi 20 metrov pod úrovňou vozovky v hlbokej priekope v skalách, " spresnil veliteľ zásahu.

Podľa jeho slov vodič vyliezol z vozidla sám, ale bol prevezený do nemocnice na pozorovanie. „Na mieste nehody sme vykonali protipožiarne opatrenia, odpojenie akumulátora a kontrolu na únik ropných látok s negatívnym výsledkom,“ doplnil Petr Hanzlíček.

Dopravu na mieste riadila polícia.

Rátajte však s obmedzeniami. „Vozidlo bude vyťahovať žeriav, nakoľko naša dostupná technika na to nestačila,“ povedal na záver veliteľ zásahu.

Nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Obrazom: Auto s vodičom skončilo v hlbokej priekope
8
Galéria
Foto: Petr Hanzlíček
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM