Peter Simon Správy

FOTO a VIDEO z miesta: Zásah hasičov pri Rožňave, rodinný dom v plameňoch

Na miesto rozsiahleho požiaru v Brzotíne smerovali aj hasiči z Dobšinej. Hasiči museli zasahovať v dýchacích maskách.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO z miesta: Zásah hasičov pri Rožňave, rodinný dom v plameňoch
30
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook

Hasiči z Rožňavy v pondelok (14.8.) popoludní smerovali k rozsiahlemu požiaru rodinného domu v obci Brzotín. Pri požiari zasahovali hasiči z Rožňavy, no na pomoc bola privolaná aj jednotka z Dobšinej.

Ako informoval veliteľ zásahu Dušan Šmelko, požiar v Brzotíne im bol nahlásený okolo 15:10 hod. Na miesto ihneď vyrážali hasiči na dvoch vozidlách. „Jednalo sa o požiar rodinného domu, po našom príjazde na miesto udalosti bol už požiar v treťom štádiu horenia, horelo vnútro budovy a tak isto aj strecha. Na mieste zasahovali siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Rožňave a privolaní boli ešte dvaja s jedným vozidlom z Dobšinej,“ priblížil Šmelko.

Ako dodal, hasenie zahájili vysokotlakovými prúdmi vody a pri požiari sa našťastie nikto nezranil. „Následne sa rozoberala postupne strecha a dohášali sa ohniská. Príslušníci zasahovali v dýchacích prístrojoch, jednalo sa o vysoké zadymenie. Vznik požiaru je v štádiu šetrenia, na miesto bol privolaný aj zisťovateľ príčiny vzniku požiaru,“ dodal na záver veliteľ zásahu.

Obrazom: Požiar rodinného domu v Brzotíne
30
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM