Peter Simon Krimi

FOTO a VIDEO z miesta požiaru: Šatne futbalistov v plameňoch!

Požiar šatní na futbalovom ihrisku v Čoltove. Okoloidúci zbadali plamene. Oheň sa po príjazde na miesto potvrdil.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO z miesta požiaru: Šatne futbalistov v plameňoch!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval veliteľ zásahu Roman Znak z OR HaZZ Rožňava, požiar bol na operačné stredisko nahlásený v sobotu 23. júla 2016 vo večerných hodinách, približne okolo 20:00 hod. Štyria hasiči z Rožňavy zasahovali na miestnom futbalovom ihrisku v Čoltove s jedným cisternovým vozidlom Tatra.

„K požiaru došlo na futbalovom ihrisku v obci Čoltovo. Horeli dve unimobunky, na jednej bola prístavba. Požiar sa rozšíril z dverí, ktoré boli zapálené. Od nich sa požiar rozšíril do stropnej konštrukcie, kde bola drevená výplň a zateplenie. Jednotka musela po príjazde spomínanú stropnú konštrukciu aj rozobrať a za pomoci termokamery sme zisťovali skryté ohniská. Požiar sme celkovo likvidovali jedným vysokotlakovým prúdom vody,“ uviedol pre náš web veliteľ zásahu Roman Znak.

Podľa predsedu klubu miestneho futbalového mužstva v Čoltove sa mohlo jednať o úmyselné zapálenie objektu. „Tieto miestnosti slúžia ako šatne pre futbalistov. Podpálené boli vchodové dvere, čo je aj pekne vidieť. Hasičov zavolali z neďalekej čerpacej stanice, lebo videli na objekte šľahajúce plamene. Mňa následne hneď kontaktovali. Ešte pred príchodom hasičov požiar hasili okoloidúci ľudia,“ prezradil predseda futbalového klubu Csaba Jonás.

Či ide o úmyselné zapálenie ukáže až policajné vyšetrovanie.

Pozrite si v našej galérii fotky a video z hasenia objektu v Čoltove.

Hasiči zasahovali pri požiari šatní v Čoltove
1
Galéria
Obrazom: Hasiči zasahovali pri požiari šatní v Čoltove
5
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM