Peter Simon Správy

FOTO a VIDEO: Rožňavčania si užili záver leta na koncerte skupiny Bikini

Na futbalovom ihrisku v Rožňave sa konal koncert známej maďarskej hudobnej skupiny Bikini. Ich vystúpenie si prišli pozrieť stovky ľudí. Pozrite si fotky a video, ktoré sme si pre vás pripravili.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Rožňavčania si užili záver leta na koncerte skupiny Bikini
27
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook

Rožňavčania zažili koncert jednej z rockovej skupiny maďarskej hudobnej scény, ktorý bol zárukou kvalitnej zábavy. Skupina Bikini v Maďarsku a aj u nás patrí už desaťročia medzi obľúbené kapely, ktorej pesničky si rovnako pospevuje mladá i staršia generácia.

Na koncert, ktorý sa uskutočnil vo štvrtok, 31. augusta 2017, prišlo do Rožňavy nespočetné množstvo priaznivcov hudby z mesta a okolia. Čakanie priaznivcov hudobnej skupiny na ich vystúpenie sa naplnilo o ôsmej večer. Skupinu z Maďarska privítali Rožňavčania famóznym potleskom. Tá sa im odvďačila svojimi hitmi.

Podujatie organizovalo Mesto Rožňava v spolupráci s umeleckou agentúrou elóKONCERT zo Slovenska.

Pozrite si v našej galérii fotky a video z koncertu hudobnej skupiny Bikini.

V Rožňave odznelo množstvo známych piesní, ktoré si spoločne s kapelou okrem stoviek prítomných zaspieval aj primátor nášho mesta. „Ja si myslím, že sa všetko pri organizácii podarilo tak, ako malo. To čo som sľúbil minulý rok, že sa tu opäť na konci leta stretneme, som dodržal. Ja som strašne rád a budem sa snažiť, aby každé leto bolo uzavreté takýmto skvelým a veľkolepým koncertom. Už piaty rok sa tu stretávame 31. augusta a bohužiaľ uzatvárame leto, no dúfam, že to takto pôjde aj ďalej a príde sem ešte mnoho kapiel,“ uviedol primátor mesta Pavol Burdiga.

Počas leta si oddýchol aj primátor. „Dovolenka cez leto nesmie chýbať, človek si predsa potrebuje oddýchnuť. Navštívil som sestru v Holandsku, ktorú som už tri roky nevidel. Taktiež som sa bol trošku zotaviť v Chorvátsku. Teraz však ideme plnou parou vpred, čaká nás veľmi ťažký september a s ním spojené Dni mesta, otváranie fontány, ktorá po dlhých rokoch opäť ožije, a samozrejme aj zastupiteľstvo,“ povedal Burdiga.

Obrazom: Rožňavčania si užili záver leta na koncerte skupiny Bikini
27
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM