Peter Simon Kultúra

Fotky, ktoré navodia nostalgiu: RETRO PLES v Gemerskej Hôrke

Okrem domácich záujemcov prišli aj z ďalších miest a dedín, aby si zatancovali na hity minulého storočia. Tie fotky treba vidieť :)

Ilustračný obrázok k článku Fotky, ktoré navodia nostalgiu: RETRO PLES v Gemerskej Hôrke
16
Galéria
Zdroj: FB - Gemerská Hôrka

Po minuloročnej úspešnej zábavnej párty Hôrka s.r.o. – Gemerská Hôrka aj tohto roku zorganizovala Retro ples. Počet záujemcov bol tento rok oveľa vyšší ako vlani. Už týždeň pred plesom bola kapacita sály vypredaná s 200 tanca chtivými osobami. Okrem domácich záujemcov prišli aj z ďalších 8 miest a dedín, aby si zatancovali na hity minulého storočia.

Zábavu chtivých hostí privítala p. Annamária Giczei, vedúca kultúrneho domu, a samotný ples otvorila skupina Red z tanečnej skupiny Napsugár z Gemerskej Hôrky, a týmto tancom prenechali tanečný parket pre hostí.

O dobrú atmosféru a super hudbu sa starala skupina Cappucchino Partyzenekar z Ózdu, ktorá zabávala hostí do 6 hodiny rannej. Ťah tomboly sa uskutočnil po polnoci okolo 1 hodiny. V predsieni tanečnej sály boli prichystané dva fotokútiky, ktoré hostia využívali s veľkou radosťou.

„Mám veľkú radosť, že medzi plesmi zorganizovaných v plesovej sezóne 2017/18 bol aj o tento ples veľký záujem, a že takéto tematické plesy dokážu upútať pozornosť čím ďalej, tým viac mladých ľudí. 90% hostí zobralo pojem „retro“ veľmi vážne, a obliekli sa do šiat dámskej módy 20-tich a 70-tich rokov, používajúc lemované šaty a krúživé lemované sukne,“ zdôraznila Annamária Giczei.

Podľa predbežných informácií plesovú sezónu 2018/19 v Gemerskej Hôrke otvoria v októbri.

Obrazom: 2. Retro ples v Gemerskej Hôrke
16
Galéria
Zdroj: FB - Gemerská Hôrka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM