Rôzne

Expanzia do ulíc. Domka opäť robí denný tábor

Mladí animátori Domky - Združenia saleziánskej mládeže, strediska Rožňava aj tento rok organizujú Expanziu do ulíc na sídlisku Juh. Expanzia je externý prímestský tábor určený predovšetkým pre deti vo veku od 6 do 15 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Expanzia do ulíc. Domka opäť robí denný tábor
Zdroj: Dnes24.sk

Tábor sa bude sa konať od 11. do 15. augusta 2014 na „umelke“ (pri Šugári). Program sa začne každé doobedie o 9:00 na umelke a skončí sa o 16:00 s tým, že od 12:30 do 13:30 majú deti možnosť ísť sa naobedovať domov (nakoľko ide o nízkorozpočtový tábor). Program už tradične tvorí výlet, „stopovačka“ po meste, vodné a športové hry či tvorivé dielne.

Tento rok nieje výnimkou

Leto 2014 znamená už siedmy ročník tohto podujatia. To, že sa teší veľkej obľube nielen medzi deťmi, ale aj medzi mladými. Program pre deti a mladých každoročne pripravujú animátori, ktorí sú len o niekoľko rokov starší od samých účastníkov. Všetko vydané úsilie a námahu komentujú jednoduchými slovami: „Chceme urobiť niečo aj pre iných. Keď na deťoch vidíme, ako sa tešia, sme šťastní aj my. Šťastní, že sme sa dokázali podeliť o Božiu lásku a že ju dokážeme rozdávať ďalej.“

Autor: Peter Simon

Zdroj/foto: Mariana Michalková ( Domka)

Expanzia do ulíc. Domka opäť robí denný tábor
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM