Peter Simon Správy

Dušičky sa blížia: Mestská polícia posilní svoje hliadky okolo cintorínov

Už onedlho budeme spomínať na svojich zosnulých blízkych. Náčelník mestskej polície informuje, na čo si treba dávať pozor.

Ilustračný obrázok k článku Dušičky sa blížia: Mestská polícia posilní svoje hliadky okolo cintorínov
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Dušičky už doslova klopú na dvere a pri tejto príležitosti sa cintoríny v meste naplnia návštevníkmi, ktorí prídu spomínať na svojich zosnulých blízkych.

Ako náš web informoval náčelník Róbert Hanuštiak, Mestská polícia Rožňava počas Sviatku všetkých svätých ako i celý mesiac pred týmto sviatkom posilnila svoju hliadkovú činnosť so zameraním sa najmä na lokalitu hlavného mestského cintorína a jeho blízke okolie, cintorína v Nadabulej a na lokalitu cintorína na Hornocintorín­skej ulici.

„Policajti preventívnou hliadkovou činnosťou budú dohliadať na bezpečnosť návštevníkov cintorínov, na výzdobu hrobových miest a na ich vozidlá. V čase zvýšeného náporu motorových vozidiel v okolí cintorínov budú mestskí policajti v súčinnosti s Policajným zborom SR usmerňovať dopravu s cieľom zabezpečiť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky,“ povedal Hanuštiak.

Ako doplnil, chcel by však upozorniť návštevníkov cintorínov, aby si nenechávali vo vozidlách na viditeľných miestach žiadne cennosti, tašky, kabelky či mobilné telefóny, ktoré môžu lákať potenciálnych zlodejov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM