Peter Simon Rôzne

Dobšinský kopec 2017 s viac ako štyridsiatkou prihlásených: Na tieto mená sa už môžeme tešiť

Štart Dobšinského kopca 2017 sa pomaly, ale o to istejšie blíži a spoločne s ním sa postupne zapĺňa aj zoznam prihlásených. Ten k dnešnému dňu obsahuje viac ako 40 mien nielen zo Slovenska, ale aj z Európy.

Ilustračný obrázok k článku Dobšinský kopec 2017 s viac ako štyridsiatkou prihlásených: Na tieto mená sa už môžeme tešiť
Foto: Juraj Karika / Zdroj: Dnes24.sk

Do štartu jediného slovenského podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu ostáva ešte štyri a pol týždňa a do ukončenia prihlasovania ostávajú ešte tri týždne. Takže ak sa niekomu zdá, že by v tomto momente mal zoznam prihlásených byť o trochu plnší, vôbec sa netreba strachovať.

Z praxe totiž každý organizátor dobre vie, že zoznam prihlásených sa na každom podujatí najviac zapĺňa až v posledných dňoch, ba dokonca v posledných hodinách pred uzávierkou. A tá je na tohtoročnom Dobšinskom kopci až 12. júla 2017 presne o polnoci.

Denne aktualizovaný zoznam prihlásených pretekárov na Dobšinský kopec 2017 nájdete TU.

Okrem postupne, ale o to istejšie zapĺňajúceho sa zoznamu prihlásených jazdcov, finišujú aj posledné organizačné prípravy. Tie síce ešte navonok nie je vidieť, všetko je však už viac – menej pripravené, čo potvrdzuje aj riaditeľ Dobšinského kopca 2017, Marcel Kollárik. „Najdôležitejšie prípravy sú už naozaj našťastie za nami. Máme vybavené všetky povolenia, máme za sebou rokovania s políciou, či už štátnou, ale aj mestskou, je pripravený kultúrny program. Každý z členov v organizačnom výbore vie presne čo má na starosti, ja to iba kontrolujem, čiže nevidím problém v tom, že by sme na niečo zabudli,“ povedal.

Organizátor, Autoklub IHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná pripravuje v roku 2017 už šiesty ročník Dobšinského kopca zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu. Všetky aktuality nájdete aj na stránke organizátora: www.dobsinskykopec.com, alebo na facebookovej stránke Dobšinský kopec.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM