Peter Simon Rôzne

Dobšinská radnica sa na oslavy Silvestra poriadne pripravila: Okrem ohňostroja prítomných čakalo horúce prekvapenie

Oslavy Silvestra a príchodu nového roku sa uskutočnili aj v meste Dobšiná neďaleko nášho mesta. Na krutý mráz sa samospráva mesta poriadne vyzbrojila.

Ilustračný obrázok k článku Dobšinská radnica sa na oslavy Silvestra poriadne pripravila: Okrem ohňostroja prítomných čakalo horúce prekvapenie
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Aj v meste Dobšiná sa na posledné minutý starého a príchod nového roku poriadne pripravili. Samospráva mesta nezaháľala už niekoľko dní vopred námestie na oslavy patrične pripravila.

Ako naše mesto, tak aj Dobšinú v posledný deň roku 2015 postihla krutá zima. Teploty padali až na dvojciferné čísla pod nulou a tak sa mesto rozhodlo pripraviť na námestí pre občanov mesta sudy s palivovým drevom, pri ktorých sa mohli oslavujúci obyvatelia zahriať. Nechýbal však ani chutný punč.

Program sa začal približne okolo 22:30 hod. premietaním na veľkoplošnej obrazovke. Pred radnicou sa občanom mesta prihovoril aj primátor ktorý poďakoval občanom a následne aj vyzval prítomných k spoločnému budovaniu a zveľaďovaniu mesta. Čas rýchlo ubehol a tak spoločne stovky Dobšinčanov odrátavali posledné sekundy roku 2015. Pri tónoch štátnej hymny sa na oblohe začalo odohrávať divadlo pripraveného ohňostroja.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM